AMD Ryzen 3 Game PC - GeForce GT1030 - LC803

€499,00
Op voorraad (100 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Game PC Kopen met stand alone Videokaart NVidia GeForce GT1030?

Deze droom Game PC kan je bij omiXimo krijgen voor een betaalbare prijs. Met de nieuwste lijn gaming cases heb jij een Game PC in huis die origineel is en een ware sieraad tijdens het gamen. Tevens is de Game PC zeer goed geschikt voor je andere bezigheden. Wil jij gaan gamen met een Game PC met een AMD Ryzen 3 processor en een Stand Alone videokaart, dan ben je verzekerd van uitzonderlijke prestaties. Door de AMD SenseMI-technologie en een reeks leer- en aanpassingsfuncties past dit model zich aan jou en je applicaties aan. De vele unieke en krachtige functies zorgen ervoor dat je je potentieel benut door kracht, prestaties, ontwerp en efficiëntie te combineren in één compleet pakket.

Stand Alone videokaart GT1030

De GeForce GT 1030 is een instapmodel grafische kaart van NVIDIA, gelanceerd op 17 mei 2017. Gebouwd op het 14 nm-proces en gebaseerd op de GP108 grafische processor, in de GP108-300-A1-variant, ondersteunt de kaart DirectX 12 Dit zorgt ervoor dat al jou moderne games op GeForce GT 1030 zullen draaien.

Profiteer van betere prestaties op het gebied van taakuitvoering

De AMD industrie heeft de structuur opnieuw ontworpen en biedt betere prestaties op het gebied van taakuitvoering. De prestaties van de Ryzen 3 zijn duidelijk te zien in lijn met Intel's Core. De meest opmerkelijke verandering voor deze generatie is de reductie van de chip. Dit betekent dat de chip daarmee steeds krachtiger en zuiniger is geworden. Daarnaast is er een belangrijke uitbreiding toegevoegd aan het aantal cores.

Waar is deze Game PC allemaal geschikt voor:

Gaming: Wil jij deze PC voor gaming gebruiken dan is dit een zeer goede keuze. Bekijk ook de extra opties en breid je PC uit met extra ram geheugen of meer SSD schijfruimte.

Foto- en videobewerking: de processor en videokaart bieden voldoende snelheid. Om gebruik te maken van Adobe software. Met 8-16 GB ram geheugen kan je het beste halen uit je Adobe pakket.

Dagelijks gebruik:

Wil jij dagelijks internetten, e-mailen en tekstverwerking doen dan zal je genieten van deze PC. Want je kan probleemloos al je dagelijkse taken razendsnel uitvoeren.

Wat je nog moet weten

- Windows 10 pro zit standaard geïnstalleerd op de pc, dus je kan direct aan de slag

- Onderdelen van deze PC zijn makkelijk uit te breiden

Wil je nog meer weten over de AMD Ryzen 3 Game PC - GeForce GT1030 - LC803? Ons serviceteam staat helemaal voor je klaar voor al je vragen.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
5,0/5 average of 1 review(s)
Jerry
29 Oct 2021

Supertevreden met deze betaalbare krachtige PC. De PC werkt boven verwachting goed en kan al mijn games zonder haperingen kopen. Zeker een aanrader!