AMD Ryzen 3 Pro - Gaming Set - 24" Curved Gaming Monitor - Keyboard - Muis - Headset - MuisPad - Game PC met monitor - Complete Gaming Setup - LC709

€749,00
Op voorraad (99 Producten)
1-2 weken
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Gaming Set met AMD Ryzen 3 Pro

Wil je graag een Game Setup kopen? Waarschijnlijk is het spelen van je favoriete games een van jouw grootste hobby’s. Om zo goed mogelijk te kunnen scoren en spelen, heb je natuurlijk wel goede spullen nodig. Bestel je game pc bij omiXimo en je weet zeker dat je Gaming Set helemaal voor elkaar is.

Al je favoriete games speel je met AMD Ryzen Pro

Wat zijn jouw favoriete spellen? Misschien ben je ook fan van The Amazing Spiderman, Minecraft, Fortnite, Warface en Stranded Deep. Als je een computer hebt die hapert of die niet snel genoeg is, dan is het gamen minder fijn. Een goede game pc kopen is echt een Must als je veel speelplezier wilt hebben. Dan weet je tenminste zeker dat je die belangrijke battle kunt winnen. Bij de AMD Ryzen 3 Pro is de dataoverdracht supersnel. Dit komt door de SSD schijf. Zeker games als Rocket League, Sims 4 en Fortnite kun je hiermee uitstekend spelen. Wil je zwaardere games spelen, dan is een upgrade mogelijk.

Goede monitor

Een monitor is ook belangrijk als je lekker wilt spelen. Deze set wordt geleverd met een 24" Curved Monitor. Je kunt hem zelfs kantelen, zodat je zeker weet dat je goed zit tijdens het gamen. Dankzij de 165HZ refresh rate is het aantal frames per seconde superhoog. De reactietijd van de Curved Monitor is slechts 1 ms. Je hebt hierdoor een heldere en vloeiende weergave op je scherm. Dat verhoogt je gameplezier enorm en is jouw reactie heel effectief. Met deze monitor kan jij zo snel mogelijk reageren tijdens elke race en iedere battle. 

Gaming Set bestellen bij omiXimo

Je kunt niet wachten tot je deze set in huis hebt? Wij leveren hem snel. Binnenkort beleeft jij de meest fantastische Minecraft en Fortnite ervaringen. Bij ons weet je zeker dat je de beste kwaliteit hebt en bovendien is het op elk moment mogelijk om je pc up te graden. Uiteraard is de computer volledig gemonteerd en tot in de kleinste details gecontroleerd. Zo weet je zeker dat er optimale prestaties geleverd worden en ook dat het geluid van perfecte kwaliteit is. Wij verzekeren je ervan dat je met deze gaming set een echte gaming-pc in huis hebt.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...