omiXimo AMD Ryzen 5 Geforce GT1030 Gaming PC

€599,00
Op voorraad (25 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

De AMD Ryzen 5 Geforce GT1030 Gaming PC is een computer waar je voorlopig even mee vooruit kunt! Als het voor jou belangrijk dat jouw Game computer echt toekomstbestendig is let er dan op dat de hardware ondersteund zal blijven en dat er eventueel ook de nodige uitbreidingen mogelijk zijn. Is het voor jou verder van belang dat het design van de kast aantrekkelijk is? Overweeg dan zeker de AMD Ryzen 5 Gaming PC aan te schaffen. De kans is heel groot dat dit de perfecte keus is die helemaal aansluit bij jouw wensen.

Game PC kopen

Als je voor je zelf duidelijk op een rijtje hebt waar je de PC voor wilt gebruiken, dan is het gemakkelijker om de keuze te maken. Met de AMD Ryzen 5 Game PC 3400G heb je een PC in huis waar je werkelijk alle kanten mee op kunt. Het is een broer van de modellen uit de Ryzen serie. En dan wel een hele krachtige broer om eerlijk te zijn. Ben jij een gamer die graag multitaskt? Heb je het liefst meerdere tabbladen tegelijk open staan? Als het om gamen gaat, ben je niet zomaar tevreden, maar noemen mensen jouw echt een veeleisende gamer? Je speelt meestal spelletjes die heel wat van je PC vragen? Dan is het overduidelijk dat je een goede match zult hebben met de AMD Ryzen 5. Wil je deze Game PC kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

AMD Ryzen 5 voor fanatieke multitasker en enthousiaste fotobewerker

Deze Game PC is uitermate geschikt voor gamers die veel op hun computer gamen en daarbij het liefst goed kunnen multitasken. Ook is deze computer ideaal voor consumenten die regelmatig foto’s bewerken. En dan niet zomaar een beetje rommelen in de marge, maar echt foto’s bewerken op hoog niveau. De processors van deze computer horen bij een van de best presterende processoren. Dit heeft voor een groot deel te maken met de stand Alone Videokaart Geforce GT1030. Met deze krachtige grafische kaart versnel je gehele PC ervaring en zorgen ervoor dat de meest veeleisende Games soepel te spelen zijn. Deze kenmerken bij elkaar genomen maken dit model enorm populair bij fanatieke multitaskers en gebruikers die net even iets meer eisen van hun Game PC.

Voordelen van deze PC

Besluit je deze Game PC te kopen, dan profiteer je van de volgende voordelen:

 • De Game Case springt er absoluut uit, zeker vergeleken met andere kasten
 • Ideaal model voor fanatieke gamers
 • Multitasken is met dit model zeer goed mogelijk
 • Zeer geschikt voor fotobewerking op hoog niveau
 • Computer is volledig gemonteerd en tot in detail gecontroleerd
 • Uitstekende geluidskwaliteit
 • Hoge FPS-snelheid
 • Vier processorkernen

 

 • De computer is volledig gemonteerd en in detail gecontroleerd.
 • Veilig verpakt en verzekerd.
 • We testen onze pc's om ze te optimaliseren voor optimale netwerkprestaties, uitstekende geluidskwaliteit en hoge FPS-snelheden, zodat gamers zonder zorgen van hun games kunnen genieten.
 • Alleen pc's die aan onze testcriteria voldoen, zijn echte gaming-pc's.
 • Windows 10 Pro wordt gratis geïnstalleerd.
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
5,0/5 average of 1 review(s)
GameKing_69
24 May 2021

Ik ben super tevreden over deze Game PC. Hij is volledig geïnstalleerd afgeleverd, dus stekker erin en spelen maar. Heb echt overal rondgekeken, maar de goedkoopste die ik kon vinden met soortgelijke specificaties was 100 euro duurder en die game case zag er niet uit! Blij met mijn keuze en de snelle bezorging.

Lees meer Lees minder