AMD Ryzen 5 - GTX1650 - Game PC

€799,00
Op voorraad (100 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

AMD Ryzen 5 Game PC in combinatie met de Videokaart NVidia GeForce GTX1650

Deze droom Game PC kan je bij omiXimo krijgen voor een betaalbare prijs. Met de nieuwste lijn gaming cases heb jij een Game PC in huis die origineel is en een ware sieraad tijdens het gamen. Tevens is de Game PC zeer goed geschikt voor je andere bezigheden. Wil jij gaan gamen met een Game PC met een AMD Ryzen 5 processor en een Stand Alone videokaart, dan ben je verzekerd van uitzonderlijke prestaties. Door de AMD SenseMI-technologie en een reeks leer- en aanpassingsfuncties past dit model zich aan jou en je applicaties aan. De vele unieke en krachtige functies zorgen ervoor dat je je potentieel benut door kracht, prestaties, ontwerp en efficiëntie te combineren in één compleet pakket.

Stand Alone videokaart GT1030

De GTX1650 is een grafische kaart die jou Games tot leven zullen wekken. Nvidia positioneert deze videokaart dan ook als opvolger van de GTX 1050 en 1050 Ti, en als concurrent voor de RX 570 en in mindere mate voor de RX 580. 

Profiteer van betere prestaties op het gebied van taakuitvoering

De AMD industrie heeft de structuur opnieuw ontworpen en biedt betere prestaties op het gebied van taakuitvoering. De prestaties van de Ryzen 5 zijn duidelijk te zien in lijn met Intel's Core. De meest opmerkelijke verandering voor deze generatie is de reductie van de chip. Dit betekent dat de chip daarmee steeds krachtiger en zuiniger is geworden. Daarnaast is er een belangrijke uitbreiding toegevoegd aan het aantal cores.

Waar is deze Game PC allemaal geschikt voor:

Gaming: Wil jij deze PC voor gaming gebruiken dan is dit een zeer goede keuze. Bekijk ook de extra opties en breid je PC uit met extra ram geheugen of meer SSD schijfruimte.

Foto- en videobewerking: de processor en videokaart bieden voldoende snelheid. Om gebruik te maken van Adobe software. Met 8-16 GB ram geheugen kan je het beste halen uit je Adobe pakket.

Dagelijks gebruik:

Wil jij dagelijks internetten, e-mailen en tekstverwerking doen dan zal je genieten van deze PC. Want je kan probleemloos al je dagelijkse taken razendsnel uitvoeren.

Wat je nog moet weten

- Windows 10 pro zit standaard geïnstalleerd op de pc, dus je kan direct aan de slag

- Deze desktop heeft geen DVD/CD speler

- Deze desktop wordt geleverd zonder beeldscherm 

- Deze desktop wordt geleverd zonder toetsenbord + muis

- Onderdelen van deze PC zijn makkelijk uit te breiden

Wil je nog meer weten over deze Gaming PC? Ons serviceteam staat helemaal voor je klaar voor al je vragen.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...