AMD Ryzen 3 Antec VSK2000 | Mini PC | 8 GB DDR4 | 240 GB SSD | Windows 10 Pro

€449,00
Op voorraad (50 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 7424943927980
Informatie

Kan jouw pc een upgrade gebruiken of ben je op zoek naar je eerste pc? In beide gevallen is een Antec VSK2000 - Ryzen 3 een goede keuze. Voor een solide basis heb je namelijk een goede behuizing nodig. Door te kiezen voor een VSK2000, profiteer je van een betere airflow. Deze verbetering resulteert in betere koelprestaties waardoor je maximaal kunt genieten van jouw computer. Via omiXimo kies je uit verschillende modellen van AMD Ryzen.

Let op de aansluitingen van een Antec VSK2000 - Ryzen 3


Antec VSK2000 - Ryzen 3 is een langverwachte generatie van AMD. Ieder product uit deze lijn is voorzien van een krachtige processor en bestel je via omiXimo voor een scherpe prijs. Daarnaast kun je verschillende versies van het merk bij ons vergelijken, zodat je er altijd zeker van bent dat je de beste pc van het merk bij ons bestelt. 

De PC van Antec VSK2000 - Ryzen 3 heeft een krachtig moederbord

Wist je dat het moederbord het zenuwstelsel van je computer wordt genoemd? Hierdoor moet dit onderdeel van je PC AMD Ryzen van de beste kwaliteit zijn. Alle onderdelen worden op het moederbord aangesloten. Zoek je een nieuwe pc uit, let dan op details zoals de netwerk kaart, de kwaliteit van het geluid, de uitbreidmogelijkheden en de aansluitingen (achterop). Een MSI moederbord is speciaal ontwikkeld voor de nieuwste generaties AMD RYZEN processors. Je hebt ruimte voor maximaal 64GB aan geheugen, er zijn meer dan voldoende aansluitmogelijkheden en er is zelfs de mogelijkheid om een m.2 SSD aan te sluiten.

Hoeveel GB geheugen heb ik voor mijn Antec VSK2000 - Ryzen 3 nodig?

Kies je voor een pc met te weinig geheugen, dan merk je dat het gamen langzamer gaat dan dat je gewent bent. Ga er vanuit dat 8 GB geheugen voldoende is voor een pc waar je Office gerelateerde dingen op doet. Denk hierbij aan Powerpoint, Outlook en Word. Komt er 3D ontwerpen, renderen en video editen in beeld, zoek dan naar een pc met 16 GB.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...