FPS Boosten voor Fortnite

  • Geplaatst op
  • Door Team omiXimo
FPS Boosten voor Fortnite

Wil jij de beste Game PC instellingen voor maximale FPS van jou Games weten? Lees hier dan verder

FPS Boosten voor Fortnite

Wil jij een game pc kopen, of misschien gaan samenstellen, moet je in ieder geval goed letten op de videokaart. Bij een videokaart denken veel direct aan de beeldkwaliteit, zoals resolutie, kleurdiepte, en helderheid. Deze termen zijn allemaal in het belang van de graphics. Maar als je competitieve wilt gamen is de FPS nog veel belangrijker, dit is de afkorting van frame per second. Hoe hoger de frame rate, hoe sneller je tegenstanders opmerkt. Dit komt omdat het beeld veel soepeler verloopt, wat natuurlijk ook een stuk rustgevender is voor je ogen. Je kunt dus sneller reageren dan iemand met lagere frames per second.

"Een kloksnelheid van 1320 MHz, en een overkloksnelheid van 1852 MHz, en 3.584 CUDA cores. Zorgt ervoor dat je kunt gamen met een hoge FPS in full HD"

Meer over de frames per second

Het kan natuurlijk zo zijn dat je al alles weet over frames per second, en hier bent om te kijken hoe je een FPS boost kan geven aan Fortnite. Als dit het geval is verwijs ik je direct door naar onderstaande alinea. Voor nu ga ik nog even wat meer informatie geven over frames per second, speciaal voor de mensen die er nog niet zoveel over weten. Vroeger was 30 frames per seconde de standaard voor de meeste games. Tegenwoordig ligt deze veel hoger, mede omdat de games grafisch een stuk mooier zijn geworden. Veel mensen beweren dat gamen in 60 frames per seconde momenteel het minimum is om hedendaagse games juist te laten functioneren. Maar in competitief verband moet je al snel op minimaal 120, of zelfs 240 frames per seconde komen, om kans te maken op een overwinning. Let er wel op dat jouw monitor of televisie dit aan moet kunnen. Je kunt dit checken door naar het aantal HZ te kijken, 60HZ geeft aan dat het scherm maximaal 60 frames per seconde aan kan.

"De meeste films en series worden in 24 frames per seconde geschoten"

Fortnite FPS de beste settings

Wanneer je de frames per second wilt boosten in Fortnite moet je rekening houden met een aantal settings. Met de juiste settings kun je met een minder sterke game pc al een hogere en stabielere frame rate halen. Je kunt natuurlijk alle settings op low zetten, dan haal je gegarandeerd de hoogste frame rate. Echter moeten de graphics ook alweer niet zo lelijk worden dat het beeld onduidelijk wordt, je moet dus de juiste balans zien te vinden.

View distance
Zoals de naam het al zegt, deze settings hebben te maken met het zicht. Ik wil je aanraden om deze minimaal op medium te laten staan. Deze settings geven aan hoe snel iets wordt ingeladen in de verte, erg belangrijk in het geval van sniper guns. Als je deze op laag zet kan het voorkomen dat je tegenstanders achter onzichtbare objecten staan.

Replay settings
Het is leuk om een vette kill terug te kijken, echter hebben de replay settings wel degelijk invloed op de frame rate. Zet deze dus uit wanneer je een minder sterkte game pc hebt.

Nvidia Reflex
Heb jij een GTX 900-series of nieuwere videokaart? Zet dan Nvidia reflex aan, dit zal de prestaties zeker verbeteren. Dit doe je door naar het video menu in Fortnite te gaan, zet vervolgens NVIDIA Reflex Low Latency aan. In het geval van een RTX videokaart kies je voor ON+, zorg ervoor dat deze op maximale prestatie staat. In het video menu van Fortnite zet je de frame rate op unlimited.

Epic launcher settings
Het aanpassen van settings in de Epic Games launcher, zou jou ook kunnen helpen bij het behalen van een hogere en stabielere frame rate. Ga naar de settings en open het tabblad Fortnite, zet een vinkje bij Additional Command Line. Voeg vervolgens onderstaande tekst toe.

-USEALLAVAILABLECORES –NOSPLASH

Heb je een videokaart met veel geheugen, zoals 6 of 8GB? Voeg dan eventueel ook de volgende tekst toe.

-NOTEXTURESTREAMING

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met omiXimo via onderstaande link.

https://www.omiximo.nl/service/