Gaming Desktop samenstellen

Gaming Desktop samenstellen

Wil je een Gaming Desktop samenstellen, dan is de after sales minstens zo belangrijk als de configuratie. Bij omiXimo begrijpen ze dat als geen ander.

Gaming Desktop samenstellen

Ben je een fanatieke gamer, dan wil je kunnen vertrouwen op een goede werking van je game pc. Helaas heeft zo’n pc geen onbeperkte levensduur en zal een intensief gebruik de pc ook sneller doen slijten. De trage werking van een oudere game pc zorgt snel voor minder plezier in het gamen. Een nieuwe gaming computer van omiXimo is dan vaak een logische keuze. Je weet dan zeker dat de gaming desktop niet alleen voldoet aan je verwachtingen, maar je bent ook gegarandeerd van een goed werkend systeem waar je nog jaren plezier van kan hebben.

Welke processor past bij mij?

Ga je een Gaming Computer kopen, dan zijn een aantal zaken belangrijk. Natuurlijk wil je de beschikking hebben over een goede processor die snel genoeg is om de nieuwste games te kunnen spelen, maar er is meer waar zo’n pc aan moet voldoen. Zaken als het totale werkgeheugen, de grafische kaart en de behuizing zijn minstens zo belangrijk. Een ervaren leverancier van gaming desktops als omiXimo zal daarom ook oog hebben voor de combinatie van de verschillende onderdelen. Zo klinkt het misschien erg interessant als jouw nieuwe computer beschikt over een NVIDIA GTX 2080 Ti grafische kaart, maar in combinatie met een Intel Core i3 processor zul je nooit alle mogelijkheden van die grafische kaart kunnen benutten. In dat geval is het zonde van je investering.

De behuizing van je gaming desktop

Naast de eerder genoemde onderdelen is de behuizing net zo belangrijk. Ook hierbij geldt dat de ervaring en de mogelijkheden van de leverancier wel eens de doorslag kunnen geven. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een mooie behuizing met verlichting of juist voor een strak en moderne vormgeving. Naast het uiterlijk van de behuizing zijn ook de gebruikte onderdelen van belang. Heb je bijvoorbeeld een ruim budget tot je beschikking, dan zal je wellicht high-end componenten willen gebruiken. Dat klinkt interessant, maar het betekent wel dat je er goed aan doet om te kiezen voor een grote kast zodat de warmte goed afgevoerd kan worden.

Game setup kopen

Naast het leveren van een prima systeem om de meest recente games te kunnen spelen, kijkt men ook naar je beschikbare budget. Je zal er immers weinig aan hebben als je een configuratie voorgeschoteld krijgt die onbetaalbaar is. Dat is dan ook het punt waarop omiXimo zich onderscheid van andere gaming computer leveranciers. Een gaming desktop bestellen doe je immers niet elke dag. Zo staan niet alleen jouw wensen centraal, maar ook het beschikbare budget. Ga je een nieuwe Gaming Computer, dan kun je ervan uitgaan dat het door omiXimo voorgestelde systeem niet alleen in staat is om jouw favoriete games snel weer te geven, maar dat het ook binnen je budget past.