Gamen met een Intel Core i7

Gamen met een Intel Core i7

De gaming pc met een Intel Core i7 is een ontzettend geliefde processor onder gamers. Lees snel verder wat je allemaal kan verwachten met deze PC.

De Intel Core i7 is een ontzettend geliefde processor onder gamers. Met een Intel Core i7 ben je immers in staat om zelfs de nieuwste spellen op hoge kwaliteit te spelen. Sterker nog; hoogstwaarschijnlijk geldt hetzelfde voor de spellen die komende paar jaar nog uitkomen. Deze processor is dan ook een goede investering voor op de langere termijn. De game-industrie ontwikkelt zich immers ontzettend snel en een processor die je nu aanschaft, zal al snel niet meer voldoende zijn. Met de Intel Core i7 zal dit je niet (snel) overkomen, aangezien dit een high-end processor is. De processor is gemaakt om de beste prestaties te leveren en doet dit ook daadwerkelijk.

Welke games kun je met een Intel Core i7 spelen?

Met een Intel Core i7 ben je dus in staat om de huidige generatie games te spelen, mits je ook voor een goede videokaart kiest. Spellen als GTA V, Call of Duty: Warzone en Battlefield IV kan de processor gemakkelijk aan. Als de overige onderdelen in je laptop of game pc net zo goed presteren, kun je deze spellen zelfs allemaal op de hoogste settings spelen. Overigens hoef je ook niet bang te zijn voor de volgende generatie games. Of jij straks Grand Theft Auto 6 kunt spelen met je Intel Core i7? Vast en zeker, waarschijnlijk zelfs op de hoogste settings!

Bespaar niet op de overige onderdelen in je pc

Besluit je om een Intel Core i7 te bestellen, dan kies je echt voor een high-end CPU. Belangrijk is dat je er ook rekening mee houdt dat een game pc een goede videokaart moet hebben en dat het ook belangrijk is dat deze over voldoende RAM-geheugen beschikt. Kies bijvoorbeeld voor 16 GB RAM-geheugen en de Radeon RX 5700 Red Dragon als videokaart. Zo kun je er zeker van zijn dat de game pc uitstekende prestaties levert. Overigens is de Intel Core i7 niet alleen geschikt om mee te gamen, maar bijvoorbeeld ook voor het bewerken en renderen van 3D-modellen.

Ben jij op zoek naar een computer met een Intel Core i7 processor? Of wil je de processor los kopen om in je eigen pc in te bouwen? In beide gevallen ben je bij aanbieder omiXimo aan het juiste adres. Deze aanbieder biedt computers en accessoires relatief goedkoop aan. Bovendien kunnen ze je hier ook advies geven over de verschillende onderdelen en computers.