Waarom een AMD Ryzen 3 kopen?

  • Geplaatst op
  • Door Team omiXimo
  • Geplaatst in amd ryzen 3
Waarom een AMD Ryzen 3 kopen?

MD's Ryzen 3 heeft de drempel van goede verkopen bereikt en is vandaag de dag een serieuze speler geworden in de game-industrie. Relatief gezien verschijnen zijn recente opvolgers met een veel hoger verbruik.

Ryzen werd gelanceerd in 2017 en plaatst momenteel zijn derde generatie gewapend met prestaties op de voorgrond. Deze populaire keuze is te danken aan het feit dat de economy modus bij uitstek geschikt is voor een breed scala aan moederborden. De modellen van AMD Ryzen zijn geavanceerd, hebben een quad-core processor en maximaal acht threads.

Veel power als je kies voor een Game PC met AMD

Als je een hardcore gamer bent met natuurlijke instincten, voel je jezelf in de eerste plaats aangetrokken tot design van je Game PC. Hoewel design meer zegt, laten je goede bedoelingen je niet ontkennen wat erin zit. Voor computers zijn uiteindelijk de prestaties de belangrijkste reden o t kiezen voor een bepaald model. Dat is wat fabrikanten zoals AMD in het algemeen benadrukken. Dit laatste vormt tegenwoordig de kern van hoe machines werken: hyper dynamische processoren. Want als je ze koopt, word je niet zomaar verleid door de vorm en je hebt de hoogste processorprestaties bij je.

Energie-evolutie heeft de geschiedenis van Ryzen gemarkeerd

Energie-evolutie heeft de geschiedenis van Ryzen gemarkeerd sinds de eerste generatie in 2017. Toen we in het begin nog een Ryzen 3 hadden met 4 cores met een 14 nm chip. Maar de recente derde generatie Ryzen 5, 7, 9 heeft een grote verandering ondergaan. Dit is van invloed op de zwaarste computerverwerking, zoals het spelen van games in 4K-kwaliteit. Deze nieuwe serie is dus bij voorkeur bedoeld voor een machine met speciale grafische geheugens en erg geschikt voor het spelen van de laatste games die op de markt zijn verschenen.

Profiteer van betere prestaties op het gebied van taakuitvoering

De AMD industrie heeft de structuur opnieuw ontworpen en biedt betere prestaties op het gebied van taakuitvoering. De prestaties van de Ryzen 3 zijn duidelijk te zien in lijn met Intel's Core-i 9 9990 XE. De meest opmerkelijke verandering voor deze generatie is de reductie van de chip. Dit betekent dat de chip daarmee steeds krachtiger en zuiniger is geworden. Daarnaast is er een belangrijke uitbreiding toegevoegd aan het aantal cores.

Een machtiging om energie te besparen

De implementatie van de 7 nm gereduceerde etsing in de AMD Ryzen 3 was in staat om een soepele en globale werking van de processor te genereren. Allereerst zorgt zijn aanwezigheid voor een weloverwogen vermindering van het stroomverbruik. Dan zorgt het ook voor de juiste koeling, waardoor je langer je favoriete games kunt blijven spelen. Dit betekent ook systematisch de zekerheid van een meervoudige uitvoering van de taken die door de kernen worden verwerkt. Deze kernen hebben daarom betere prestaties en zijn gemakkelijker om taken te verwerken zonder een krachtige bron aan hoeven te bevelen. Dit geldt vooral voor zware grafische afbeeldingen en video-uitvoeringen.