Computer Accessoires

€69,00

Vergroot het comfort tijdens het gamen met kwalitatief goede computer accessoires

Als gamer weet je als geen ander dat een Gaming PC met de juiste schermen onmisbaar zijn. Maar heb je ook al aan computer accessoires gedacht? Naast dat je met deze accessoires het comfort tijdens het gamen vergroot, maak je ook je kamer vele malen stijlvoller, praktischer en handiger. Via omiXimo kies je uit verschillende accessoires die een musthave voor zowel amateurs als professionals zijn.

Haal het maximale uit iedere game met een Gaming Combo Kit 4 in 1 Bundel

Een Gaming Kit 4 in 1 Bundel uit ons assortiment is de perfecte toevoeging voor jouw game ruimte. Je profiteert van superheldere audio via de headset en je profiteert van maximale bewegingsvrijheid door de lange kabel. Het toetsenbord is voorzien van verschillende multimediatoetsen en door de LED-verlichting speel je je favoriete games ook makkelijk in het donker. De muis heeft een ergonomische design en is licht van gewicht.

Je ideale game ruimte stel je samen bij omiXimo

Heb je de ideale accessoires voor je Gaming PC gevonden? Bekijk dan ook eens de rest van ons assortiment? Wellicht kan je computer een upgrade gebruiken in de vorm van een processor, moederbord of behuizing. Liever een compleet nieuwe Gaming PC omdat je huidige hoog nodig aan vervanging toe is? Ook dan zit je bij ons helemaal goed. Voor vragen of voor persoonlijk advies staan we je graag te woord. Je bereikt de klantenservice door een e-mail te sturen of door telefonisch contact op te nemen.