AMD

€159,00

Een betrouwbare Gaming Processor van AMD bestellen

Iedereen verdient een betrouwbare processor van AMD, zoals een Ryzen 5 2600 of een Ryzen 7 2700. Wat betrouwbaarheid is, verschilt echter aanzienlijk op basis van de beoogde doeleinden die je voor jezelf stelt. Wat bijvoorbeeld werkt voor een informele internetsurfer, is niet genoeg voor een toegewijde pc-gamer, die snel gefrustreerd raakt over de kleinste haperingen. Gelukkig zijn er vele Gaming Processors  van dit merk beschikbaar die uitzonderlijke prestaties leveren.

Hoe vaak moet je je gaming-pc upgraden?

Toegewijde gamers moeten een goed evenwicht vinden tussen investeren in duurzame apparatuur waar je games van nu een voor in de toekomst moeiteloos op speelt. Betrouwbare apparaten zijn daarom essentieel en zullen er regelmatige verbeteringen nodig zijn voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de snel evoluerende gaming technologie van vandaag. Als je voorop wilt blijven lopen op het gebied van gaming, wilt je de (CPU) en grafische verwerkingseenheid (GPU) ten minste eens in de drie tot vier jaar vervangen. Casual gamers kunnen echter meestal wegkomen door af en toe specifieke elementen te upgraden als dat nodig is.

Hoe weet je of je klaar bent voor een nieuwe CPU?

Zoals hierboven aangegeven, kun je het beste je CPU om de drie jaar vervangen, afhankelijk van het prestatieniveau dat je wenst. Merk je dat nieuwere software langzamer werkt dan gewenst of de games die je speelt moeite hebben om stabiele, hoge framerates te behouden? Dat zijn allemaal redenen om voor een nieuwe Gaming Processor van dit merk te gaan. Je gloednieuwe AMD Gaming PC stel je bij ons helemaal naar wens samen. Je kiest zelf de hoeveelheid RAM geheugen, de SSD schijf, de WiFi adapter en het besturingssysteem. Uiteraard helpt onze klantenservice je graag bij het uitzoeken als je contact opneemt.