Kabels

Een kwalitatief goede computerkabel bestel je via omiXimo. Beeldsignaal digitaal transporteren met een HDMI kabel. Een USB kabel voor de aansluiting van randapparatuur.

Geen producten gevonden...

Computerkabels bestel je via omiXimo

Tijdens het aansluiten van je laptop of Game PC gebruik je verschillende computerkabels of verloopstekkers. Let er, voordat je een kabel bestelt, op wat voor type bekabeling je nodig hebt. Heb je hier vragen over en kun je hulp gebruiken bij het uitzoeken van de juiste variant? We helpen je verder als je telefonisch contact opneemt of een e-mail stuurt. Onze klantenservice denkt graag met je mee en kan je uitstekend adviseren over wat de beste kabel voor jou is.

Beeldsignaal digitaal transporteren met een HDMI kabel

Een HDMI kabel is voor veel consumenten een must. Deze aansluiting is vandaag de dag op alle nieuwe Game PC’s terug te vinden en met de kabel wordt een digitaal beeldsignaal getrasporteert. Ook kan deze kabel een surround audiosignaal of een digitaal stereo transporteren. Het is belangrijk om, voordat je en bestelling bij ons plaatst, na te gaan of de kabel de correctie HDMI variant ondersteunt.

Een USB kabel kopen

Sluit je randapparatuur aan, dan is een USB aansluiting verreweg de meest geliefde aansluiting. Ga je deze kabel kopen, dan profiteer je van veel voordelen. Deze variant is eenvoudig in gebruik en het apparaat wordt tijdens het aansluiten automatisch herkend. Dit wordt ook wel plug and play genoemd. Net zoals bij een HDMI kabel, is het ook bij een USB kabel belangrijk dat je de juiste USB versie en de juiste connector kiest. Voor USB 2.0 heb je de keuze uit standaard, micro, type A en mini kabels. USB 3.0 is de nieuwste uitvoering en tien keer zo sneller. Deze upgrade en herken je aan de blauwe balk in de connector.