Budget Game PC's

Budget Game PC’s voor gamers met een klein budget

Als gamer speel je het liefste op een razendsnelle pc, maar daar hangt natuurlijk ook een bepaald prijskaartje aan. Budget Game PC’s bieden voor gamers met een klein budget een perfecte uitkomst. Heb je al eerder deze computer gekocht of ben je op dit moment aan het oriënteren, dan weet je als geen ander dat er onwijs veel functies zijn waar je uit kan kiezen. Om je hier wegwijs in te helpen, geven we je een aantal handige tips waar je rekening mee kan houden.

Kies voor een GeForce GTX budget videokaart

De GeForce GTX 1660 en de GeForce GTX 1650 zijn beide goede voorbeelden van een budget videokaart. Je betaalt niet alleen een gunstige prijs voor deze videokaarten, je bent er ook nog eens zeker dat je de komende jaren makkelijk kan blijven gamen. Kijkend naar de processor, heb je minstens een Intel Core i5 processor nodig. Wat de kloksnelheid is, hangt vooral af van de generatie waar je voor kiest. Zoek je naar een betere i5 of een i7 processor, dan wordt je Budget Game PC duurder. Gaat je voorkeur uit naar een AMD processor, dan komt een Ryzen 5 of 7 van AMD overeen qua functionaliteiten en prijs.

De 3200G Radeon met Vega8 is een goede Budget Game PC

Ten slotte is ook het RAM geheugen goed om naar te kijken. Als je alleen gaat gamen op je computer, dan heb je aan 8 GB aan RAM geheugen voldoende. Speel je een paar games, kies dan voor een SSD van rond de 250 GB. Al met al is de 3200G Radeon met Vega8 een uitstekende Budget Game PC. Meer weten over dit model of wil je graag weten welke Budget Game PC's het beste voor je zijn? We helpen je graag verder als je een e-mail stuurt.