Ryzen 3

AMD Ryzen 3 Game PC koop je bij omiXimo voor de beste prijzen.

De AMD Ryzen 3 is onderdeel van de 3e generatie van de AMD Ryzen desktopprocessorfamilie. Office-apps, fotobewerking, websurfen en het bekijken van topstreams op je computer zijn een fluitje van een cent dankzij ongelooflijke multithread-verwerking. Wat je ook doet, AMD Ryzen processors verzekeren je altijd van hoogwaardige prestaties. Je bestelt deze natuurlijk via omiXimo.

De AMD Ryzen processor met maximaal acht threads

De modellen van AMD Ryzen zijn geavanceerd, hebben een quad-core processor en maximaal acht threads. Daarnaast bieden ze veel vertrouwen met de verwerkingskracht die nodig is om geavanceerde VR-workloads aan te kunnen. Je profiteert van ongelooflijke virtuele ervaringen door de geavanceerde AMD FX ™ - en AMD Ryzen ™ -processors. Deze voldoen aan de vereisten voor de Oculus Rift-, HTC Vive- en Windows® Mixed Reality premium-head-mount beeldschermen.

Ontgrendeld met een multiplier

Elke AMD Ryzen processor is in de fabriek ontgrendeld met een multiplier, zodat je de prestaties naar je eigen smaak kunt personaliseren. AMD biedt het hulpprogramma AMD Ryzen Master om toegang te krijgen tot dit krachtige voordeel. Ryzen Master bevat ook Dynamic Local Mode, een gloednieuwe functie speciaal voor de AMD Ryzen Threadripper WX-serie processors. Hierdoor worden automatisch de prestaties in geselecteerde applicaties verbeterd.

Stel je vragen aan onze betrouwbare klantenservice

Heb je vragen over de Ryzen processor van AMD? We helpen je graag verder als je contact opneemt. Stel je vragen door een e-mail te sturen of door te bellen met een van onze medewerkers. We kunnen je alles vertellen over de voordelen van deze processor en voorzien je van advies op maat.