Ryzen 5

Geen producten gevonden...

Maak kennis met de AMD Ryzen 5

De visie van AMD was om het processorlandschap opnieuw te definiëren en sprongen voorwaarts te maken met wat gamers met hun systemen zouden kunnen doen. De AMD Ryzen 5 processor is hier het resultaat van. Terwijl AMD Ryzen 7 ernaar streeft om de hoogste prestaties te bieden, richt deze processor zich op recreatieve gamers en streamers. Deze processor bestel je uiteraard via omiXimo.

Hoge prestaties voor soepelere ervaringen

Deze processor biedt uitzonderlijke prestaties aan gamers en werkstationgebruikers. De AMD SenseMI-technologie en een reeks leer- en aanpassingsfuncties helpen de AMD Ryzen processor de prestaties aan te passen aan jou en je applicaties. AMD Ryzen biedt een schat aan unieke en krachtige functies waarmee je je potentieel benut door kracht, prestaties, ontwerp en efficiëntie te combineren in één compleet pakket. Meer weten? We vertellen je er graag meer over als je contact met ons opneemt.

Gericht op de energie- en prijsbewuste gebruiker

AMD richt zich met deze variant op een iets meer energie- en prijsbewuste gebruiker in vergelijking met Ryzen 7. Met name de consument die simpelweg een sterke processor wil om te genieten van gaming en entertainment gaat hier veel plezier aan beleven.

Maximaal 6 cores en 16 MB cache

Met maximaal 6 cores en 16 MB cache (het meeste cachegeheugen in zijn klasse), geniet je van uitzonderlijke prestaties genieten, of je nu gaat gamen, streamen of aan het werk gaat. De processor beschikt over de nieuwste technologieën die de Ryzen collectie biedt, waardoor soepele en snelle prestaties mogelijk zijn in elke taak of game die de je gebruikt.