Ryzen 7

Geen producten gevonden...

AMD Ryzen 7 processor is de krachtigste multi-core desktopprocessor

De Ryzen 7 processor is AMD’s krachtigste multi-core desktopprocessor ooit en erg geliefd onder gamers die zoeken naar hoge prestaties. Voor deze processor heeft AMD een geheel nieuwe kern gecreëerd en is erin geslaagd de IPC met meer dan 52% te verbeteren. Er zijn nieuwe L2- en L3-caches toegevoegd voor extreme prestaties, samen met verbeteringen in energie-efficiëntie en een hele reeks nieuwe unieke functies.

Boordevol baanbrekende technologie

Deze Ryzen processor is AMD's meest geavanceerde CPU en is het antwoord op de toenemende vraag van gamers naar hoge prestaties. Naast dat je de nieuwste games moeiteloos kan spelen, is deze hoogwaardige processor vandaag de dag ook erg geliefd voor 3D-modellering en -rendering, mediacodering en CAD-programma's. Door de nieuwe AMD SenseMI-technologie wordt op intelligente wijze de prestaties geoptimaliseerd en de energie wordt verstandig beheert. Een reeks slimme netwerksensoren werken samen om het energieverbruik intelligent te optimaliseren, zonder de systeemprestaties op te offeren. Met deze nieuwe technologiecombinatie verzamelt de Ryzen processor informatie om de frequentie intelligent en dynamisch aan te passen in stappen van slechts 25 MHz, voor nauwkeurig afgestemde systeemprestaties.

Kloksnelheden worden automatisch verhoogd

Daarnaast verhoogt de AMD's Extended Frequency Range (XFR) -technologie, voor bouwers die voor premium koeloplossingen hebben gekozen, automatisch de kloksnelheden. Hierdoor kan de processor makkelijk boven het nominale maximum gaan, zodat je maximaal profiteert van de krachtige koeling. Wil je meer weten over deze processor? Neem dan gerust een keer contact op. Onze ervaren klantenservice denkt graag met je mee en kan je uitstekend adviseren over wat de beste processor voor jou is.