Intel Core I3

€449,00

Maak kennis met een Intel Core i3 processor

Vandaag de dag bestaan er verschillende processors, waaronder de Intel Core i3. Overweeg je om een laptop of een desktop te kopen, dan kan het soms lastig zijn om de juiste keuze te maken. Het ene merk claimt beter te zijn dan de andere en iedere processor heeft zo z’n eigen voordelen. Om het zoeken je gemakkelijker te maken, vertellen we je graag alles over de voordelen van de Core i3 processor van Intel.

Een goedkope, capabele, multi-core-processor

De Intel i3 staat bekend als een goedkope, capabele, multi-core-processor. Je treft deze processor daarom ook in veel pc-modellen van Lenovo. In de meeste gevallen zijn deze varianten goedkoper vergeleken met devices die uitgerust zijn met een i5 processor. Ga je een nieuwe laptop of een desktop kopen, check dan dubbel wat voor type processor deze bevat.

Een betaalbaar device met een betere rekenkracht

Zoek je naar een betaalbare laptop of desktop die, vergeleken met een tablet veel betere rekenkracht biedt, dan is een Intel i3 processor een slimme keuze. Maak je gebruik van softwareprogramma's die veel geheugen nodig hebben? Of ben jij iemand die altijd aan het multitasken is? Dan is een Intel Core i5 wellicht een betere optie.

Bestel een Intel i3 device via omiXimo

Ben je overtuigd van de voordelen die een Intel i3 processor je te bieden heeft? Wacht dan niet langer en plaats vandaag nog bij ons een bestelling. De processors uit onze collectie zijn scherp geprijsd en je bestelling ontvang je snel in huis. Meer weten? Stel je vragen aan onze klantenservice door te bellen of een e-mail te sturen.