Ultra Gaming PC's

Geen producten gevonden...

De beste prestaties beleef je op een Ultra Gaming PC

Ultra Gaming PC’s kun je vergelijken met een raceauto. Hij heeft net wat meer zorg en aandacht nodig vergeleken met een reguliere Gaming PC, maar geeft je wel de beste prestaties die mogelijk zijn. Je speelt de nieuwste games op de hoogste grafische instellingen en deze modellen zijn geschikt voor games van nu en voor in de toekomst. Dit is wat we "toekomstbestendig maken" noemen, en aangezien de meeste mid-range pc's de meeste moderne games goed zullen draaien, is toekomstbestendig een van de grootste voordelen om voor een Ultra Gaming PC te gaan.

De meest geavanceerde Gaming PC’s bestel je via omiXimo

Oké, het kost misschien aardig wat. Maar alle Ultra Gaming PC's uit ons assortiment zijn van alle laatste innovaties voorzien en de ultieme droom voor iedere gamer. Om alles stabiel te kunnen draaien beschikken de meeste Gaming PC over een waterkoeler en de videokaart zorgt voor baanbrekende graphics en heeft zelfs de mogelijkheid om in VR te kunnen gamen. Wat het beste model is, hangt deels van je smaak af en deels van welke games je het liefste speelt. Kun je hulp gebruiken met het uitzoeken? Neem gerust een keer contact op met onze behulpzame klantenservice.

Stel je eigen Ultra Gaming PC bij ons samen

Het bouwen van een eigen Ultra Gaming PC doe je via ons eenvoudig en snel. De onderdelen die je bij ons bestelt, werken goed samen en zijn bestand voor de toekomst. Zo bepaal je zelf hoeveel RAM geheugen de computer krijgt, wat voor SSD schijf je bestelt en of je je bestelling compleet maakt met een headset, muis en speciaal gaming toetsenbord.