omiXimo AMD Ryzen 5 - Game Setup 803
  • omiXimo AMD Ryzen 5 - Game Setup 803

  AMD Ryzen 5 - GTX1050TI - Complete Game Setup

  Complete Game Setup met Ryzen 5 3600 processor bevat standaard 16 GB DDR4 werkgeheugen, een videokaart GTX 1050, 240GB SSD schijf en ook nog eens 1 TB HDD. Verder krijg je bij deze Gaming Set een 24" Curved Gaming Monitor, Toetsenbord en Muis.

  €999.00
  Tax included
  *Kies een Behuizing uit
  • Mars
  • Delta
  • LC-988 Rood
  • LC703
  • LC803
  Quantity

  Een beest van een Game PC nu verkrijgbaar in een complete Game Setup!

  Als jij wilt gaan gamen en je skills wilt verbeteren dan is het van belang dat je hierbij een Game PC gebruikt die dit aankan. Met onze nieuwste lijn gaming cases heb jij een Game PC in huis die origineel is en een ware sieraad tijdens het gamen. Tevens is de Game PC zeer goed geschikt voor je andere bezigheden.

  Wil je direct je favoriete games kunt spelen op een complete Game Setup? En wil je er zeker van zijn dat je computer je niet in de steek laat tijdens die ene belangrijke race of battle?

  Of zoek jij een compleet cadeau dan maak jij je favoriete gamer hier superblij mee. Deze complete set mag niet ontbreken in je huis. De set bestaat uit een:

  • Game PC | AMD Ryzen 5
  • 24" Curved Gaming Monitor
  • Gaming Toetsenbord
  • Gaming Muis

  Kies jouw behuizing

  De meeste game PC's in deze prijsklasse beschikken over een saaie behuizing. Bij omiXimo is dit niet het geval, al onze systemen worden namelijk geleverd met een high-end gaming behuizing. Sterker nog, je kunt zelfs jouw high-end gaming behuizing uitkiezen. Welke behuizing je ook kiest, ze zijn allemaal voorzien van LED verlichting. Zo kun je aanschouwen welke hardware zorgt voor jouw game ervaring. Bekijk de opties voor een andere case!

  Stand Alone Videokaart NVidia GeForce GTX1050TI

  De GeForce GTX1050TI is een grafische kaart die jou Games tot leven zullen wekken. De Videokaart is uitermate geschikt voor grafische toepassingen, zoals foto's en video's bewerken. Met de 4GB werkgeheugen op deze kaart, laad je meer grafische applicaties in het geheugen. Bovendien zal het beeld niet gaan stotteren. .

  Profiteer van betere prestaties op het gebied van taakuitvoering

  De AMD industrie heeft de structuur opnieuw ontworpen en biedt betere prestaties op het gebied van taakuitvoering. De prestaties van de Ryzen 5 zijn duidelijk te zien. De meest opmerkelijke verandering voor deze generatie is de reductie van de chip. Dit betekent dat de chip daarmee steeds krachtiger en zuiniger is geworden.

  Daarnaast is er een belangrijke uitbreiding toegevoegd aan het aantal cores. Verder is deze Game PC samengesteld met 16GB DDR4 werkgeheugen en 240 GB SSD Schijfruimte. Mocht je meer ruimte nodig hebben dan is er standaard ook nog eens 1000GB HDD schijfruimte beschikbaar.

  Waar is deze Game PC allemaal geschikt voor:

  Gaming: Wil jij deze PC voor gaming gebruiken dan is dit een zeer goede keuze. Bekijk ook de extra opties en breid je PC uit met een 24" gaming monitor en een gaming toetsenbord met gaming muis.

  Foto- en videobewerking: de processor en videokaart bieden voldoende snelheid. Om gebruik te maken van o.a. Adobe software. Met 16 GB ram geheugen kan je het beste halen uit je Adobe pakket.

  Dagelijks gebruik:

  Wil jij dagelijks Gamen internetten, e-mailen en tekstverwerking doen dan zal je genieten van deze PC. Want je kan probleemloos al je dagelijkse taken razendsnel uitvoeren.

  Wil je alle Gaming PC's van omiXimo bekijken? Klik dan boven de advertentie op onze merknaam voor het complete overzicht!

  Comments (0)
  No customer reviews for the moment.