Game PC - AMD Ryzen 3 Pro - 8 GB ram - 240 GB SSD - LC80

€399,00
Op voorraad (100 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Game PC kopen 8-16GB RAM en 240-480SSD

Ben je op zoek naar een game PC die Fortnite, League of Legends en bijvoorbeeld The Witcher 2 aankan? Dan heb je die game PC nu gevonden. Dit is een basic game PC die de veel gespeelde spellen van dit moment afspeelt, zonder haperingen. De term "basic game PC" kan jou misschien een beetje afschrikken, echter is dit systeem geschikt voor upgrades. Zo kun je ook de toekomstige games spelen. Denk aan het upgraden van het geheugen en de videokaart.

Stoere behuizing met RGB LED verlichting

De behuizing van deze game PC is opvallend, hij is namelijk niet gebruikelijk voor een game PC uit deze prijsklasse. De ventilatoren aan de voor en achterkant vallen op door de RGB LED verlichting, en laten het systeem uiteraard goed koelen. Door de glasplaat aan de zijkant krijgt de PC een stoere look.

Gamen en zakelijk gebruik

Deze PC heeft een onboard AMD Radeon RX Vega 3 grafische kaart. Deze kaart kan prima overweg met bijvoorbeeld Crysis 3, The Amazing Spiderman, Fallout 3 en de al eerder genoemde games Fortnite en League of Legends. De AMD Ryzen Pro processor en het 8GB geheugen zijn hier uiteraard ook verantwoordelijk voor. Het systeem krijgt helemaal een boost dankzij de SSD schijf, deze laat software namelijk razendsnel opstarten. Deze krachtige combinatie van hardware, maakt dit systeem ook geschikt voor het kijken van films en series. Maar ook het maken van huiswerk, en zakelijke opdrachten.

Een vertrouwd systeem

Bij omiXimo werken mensen die verstand hebben van gamen, en uiteraard beschikken over alle benodigde certificaten. Dit zorgt voor een vertrouwd systeem. Door slim te investeren in de hardware, kunnen wij de kosten laag houden. Zo kunnen wij een krachtig en betaalbaar systeem leveren die voldoet aan alle basis eisen van een gamer.

Specificaties

  • 3.2GHz AMD Ryzen Pro CPU;
  • 8GB DDR4 RAM;
  • AMD Radeon RX Vega 3 grafische kaart;
  • 240GB SSD;
  • Windows 10 Pro;
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...