Game PC - AMD Ryzen 3 Pro - LC703

€359,00
Op voorraad (100 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Game PC met RGB LED en AMD Ryzen 3 Pro

Een Game PC kopen voor een aantrekkelijke prijs? Dan past deze game PC precies in jouw plaatje. Voor dit bedrag krijg je een game PC die beminde games zoals League of Legends en Fortnite kan afspelen. Daarnaast is deze PC voorzien van een behuizing die afgewerkt is met RGB LED verlichting. Deze verlichting zie je terug om de ventilatoren aan de voorkant van de behuizing. Ook zie je dankzij de glasplaat aan de zijkant al jouw hardware zitten.

Hardware voor gamen en werken

Het zal voor jou geen verrassing zijn dat deze game PC is voorzien van uitstekende hardware. Laten we beginnen met de 240GB of 480GB SSD, deze schijf laat het systeem binnen 15 seconden opstarten. Dit zelfde geldt voor al jouw games en apps. De AMD Ryzen 3 CPU en het 8GB of 16GB DDR4 geheugen dragen bij aan het stabiel laten draaien van het gehele systeem. Je kunt dit systeem upgraden tot maximaal 32GB geheugen. Ook kun je er in de toekomst een stand alone videokaart inzetten, maar met de onboard AMD Radeon RX Vega 3 hoef jij je voorlopig geen zorgen te maken. Deze build is dus prima geschikt voor huiswerk, zakelijk gebruik en natuurlijk gamen.

Gebouwd door een ervaren team

Net zoals alle andere game PC's van omiXimo is deze game PC gebouwd door een ervaren team. De makers hebben al vele jaren ervaring met het bouwen van computersystemen, en weten wat een gamer verwacht van zijn PC. Ze weten precies wat nodig is, en kunnen daardoor een krachtig systeem bouwen voor een gunstige prijs. Ook worden de systemen zo gebouwd dat ze klaar zijn voor de toekomst, er is namelijk altijd ruimte voor een simpele upgrade.

Specificaties

  • AMD Ryzen 3 CPU 3.1 GHZ;
  • 240GB SSD schijf;
  • 8GB DDR4 RAM geheugen;
  • AMD Radeon RX Vega 3 videokaart;
  • Windows 10 Pro;

Heb je nog vragen over deze game PC? Ga dan naar onze klantenservice pagina https://www.omiximo.nl/service/ en stel je vraag.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...