Game PC - AMD Ryzen 3 Pro - LC709

€419,00
Op voorraad (100 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

AMD Ryzen Pro Game PC kopen

Dit is een game PC die je niet snel tegen zal komen voor deze prijs. Dit komt onder meer door de prachtige behuizing, die normaal gesproken alleen bij gaming PC's uit de hoogste prijsklasse wordt geleverd. De case beschikt over drie ventilatoren aan de voorkant, die voorzien zijn van RGB LED verlichting. De PC krijgt dus niet alleen een goede koeling, maar zorgt ook voor een prachtig effect tijdens het gamen. Dankzij de uitstekende hardware kun je deze PC ook gebruiken voor bijvoorbeeld huiswerk. Op dit systeem is standaard Windows 10 Pro geïnstalleerd.

De juiste hardware voor de populaire games

Uiteraard is de behuizing een extra, het gaat uiteindelijk om de hardware. In deze game PC is uitstekende hardware te vinden, waarmee je de veel gespeelde games van dit moment zonder slag of stoot afspeelt. In de game pc is een AMD Ryzen Pro geïnstalleerd. Er zit standaard 8GB DDR4 RAM geheugen in, maar deze kan uitgebreid worden naar 32GB. Dankzij de onboard AMD Radeon RX Vega 3 grafische kaart speel jij zonder problemen games zoals Fortnite, Sims4, League of Legends en bijvoorbeeld Minecraft. Daarnaast wil je dat het systeem snel opstart, dit is mogelijk dankzij de snelle 240GB SSD schijf.

  • Ryzen Pro AMD processor;
  • 8GB DDR4 RAM geheugen;
  • 240GB SSD schijf;
  • AMD Radeon RX Vega 3 grafische kaart;

Meer dan alleen gamen

Met dit krachtige maar betaalbare systeem kun je een aantal populaire games spelen. Maar dankzij zijn gaming power is deze PC ook uitermate geschikt voor andere handelingen. Zoals het maken van schoolopdrachten en het kijken van films en series. De krachtige processor is bijvoorbeeld geschikt voor het maken van snelle berekeningen in Excel. Je haalt dus een allround computer in huis voor een zeer aantrekkelijke prijs. Met dit systeem ben je de komende jaren nog wel even zoet.

Wil je deze game PC kopen? Maar wil je meer weten over dit systeem? Kom dan in contact met onze medewerkers via onze contactpagina. https://www.omiximo.nl/service/

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...