Game PC - AMD Ryzen 3 Pro - LC710B

€349,00
Op voorraad (100 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Game PC met AMD Ryzen Pro Processor

Wil je games zoals Fortnite, League of Legends, en bijvoorbeeld Minecraft spelen? Deze game PC speelt ze zonder problemen af. Maar ook games zoals Left 4 Dead 2, The amazing Spiderman en The Witcher 2. Wil jij in de toekomst zwaardere games spelen? Geen probleem! Je hoeft er alleen maar een stand alone videokaart aan toe te voegen.

Gaming case

Probeer maar eens een game PC te kopen met deze prijs, die zo'n prachtige case heeft. In de meeste gevallen zal je een stuk meer moeten betalen. Dankzij de glasplaat aan de zijkant en de RGB LED verlichting, zal de PC ogen als een zeer aantrekkelijk object.

Een goed begin

Wanneer je een game PC kopen gaat, kijk je natuurlijk eerst naar de hardware. De hardware in dit systeem voldoet aan de eisen van een basic game PC. Zoals je al eerder kon lezen is deze PC geschikt voor het afspelen van de meest geliefde games. Dit is mogelijk dankzij de krachtige AMD Ryzen Pro CPU, het 8GB/16 DDR4 RAM geheugen, en snelle SSD schijf. Ook is de videokaart op het moederbord in staat om uitstekende graphics te tonen. Op dit systeem staat Windows 10 Pro geïnstalleerd, deze start dankzij de SSD schijf in 15 seconden op. Dit geldt ook voor games en apps.

Niet alleen geschikt voor gamen

Zit je nog op school? Of ben je al aan het werk? Deze PC is niet alleen jouw vriend tijdens het gamen. Hij is namelijk ook geschikt voor het doen van belangrijke taken, zoals tekstverwerken en berekeningen maken in Excel. Zo hoef je na het gamen niet steeds te switchen van systeem. Dit maakt het een allround systeem voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Hard- en software specificaties

  • AMD Ryzen Processor uit Pro serie | 3,2 GHz;
  • 240/480GB SSD;
  • 8/16GB DDR4 RAM Geheugen;
  • Onboard AMD Radeon RX Vega 3 graphics card;
  • RGB LED behuizing met glasplaat;
  • Windows 10 Pro;

Heb je nog vragen? Stel ze via onze klantenservice pagina | https://www.omiximo.nl/service/

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...