AMD Game Computers

€499,00
€449,00
€449,00
€499,00
€499,00
€419,00
€389,00
€389,00
€359,00

AMD Game Computers met de SenseMI technologie

AMD Game Computers komen vandaag de dag op het gebied van technologie en kwaliteit dichtbij Game Computers van Intel. Het merk maakt gebruik van SenseMI technologie, waardoor beschikbare energie en kunstmatige intelligentie effectiever worden gebruikt. Processen worden versneld, met als resultaat dat je zonder ruis en haperingen kunt gamen. Via omiXimo bestel je verschillende modellen met een Ryzen 3, Ryzen 5 en Ryzen 7 processor.

Maak kennis met de Ryzen 3, Ryzen 5 en Ryzen 7 processor

Of je nu eens in de zoveel tijd recreatief een spel speelt of een serieuze naam bent binnen de E-Sports, voor zowel de beginner als expert ontwerpt AMD verschillende processors. Je kiest bij ons uit Game Computers met een Ryzen 3, Ryzen 5 en Ryzen 7 processor. AMD Ryzen 3 is erg geliefd voor basis computergebruik, de AMD Ryzen 5 is wat krachtiger en zijn geschikter voor fotobewerking en gaming. Ben je een veeleisende gebruiker die regelmatig aan multitasking doet, kies dan voor een model met daarin een AMD Ryzen 7 processor.

Bestel je ideale Game Computer via omiXimo

Nu je weet wat voor Game Computer met welke processor het beste voor je is, wordt het tijd om je nieuwe aankoop uit te gaan zoeken. Kun je hier hulp bij gebruiken? Of heb je specifieke vragen over een bepaald model uit ons assortiment? Onze ervaren klantenservice helpt je hier mee verder. Je bereikt ons door een e-mail te sturen. We denken graag met je mee en voorzien je van advies op maat.