Athlon 3000

Actieve filters

988W gaming pc omiximo

  Ben jij op zoek naar Basic Game PC dan kan het feest beginnen! De Athlon 3000G Basic Game PC bieden wij aan in een desktop en ook in een complete Game Setup. Een complete set biedt je namelijk veel voordelen. Alles is volledig afgestemd op het spelen van games op het hoogste niveau!

  Uitstekende hardware

  De hardware in deze PC bestaat uit krachtpatsers van de AMD Athlon serie. Met een processor uit de Athlon 200 of Athlon 3000G reeks ga je een fantastische ervaring tegemoet. Het RAM-geheugen heeft 8 GB en deze kun je eenvoudig uitbreiden, zodat er altijd genoeg geheugen aanwezig is. Ook een grotere SSD schijf behoort tot een van de uitbreidmogelijkheden. Ook hebben wij diverse videokaarten die wij kosteloos voor je kunnen inbouwen. Kortom als je een basic Game PC wilt dan is dit de ideale keuze. Wil je later toch zwaardere games gaan spelen dan heb je altijd de mogelijkheid om uit te breiden. Neem contact met ons op om dit voor jou te verzorgen. Het systeem is voorzien van windows 11 Pro en deze start bovendien binnen 15 seconden op.

  Unieke behuizingen

  De behuizingen zijn echte blikvangers om te zien. Je kunt kiezen uit vijf verschillende behuizingen, waardoor je keuze genoeg hebt. Neem contact op met support voor de aanvraag van een van deze cases, waarbij je ook een videokaart kunt laten plaatsen. De cases hebben briljante RGB- en LED verlichting. Het doorzichtige zijpaneel geeft een futuristische uitstraling aan het geheel. Ook zijn er cases met verlichting en een raam aan de zijkant.

  Waarom een game pc kopen bij omiXimo?

  Alle game PC's worden door ons breeduit getest op snelheid, geluids- en beeldkwaliteit, maar ook eersteklas netwerkprestaties. Dit zijn noodzakelijke onderdelen voor elke gamer. Je haalt kort samengevat een systeem in huis die aan alle eisen voldoet, inclusief uitmuntende prestaties waar je op kunt rekenen.

  Het Desktop systeem bestaat uit de volgende onderdelen:

  • AMD Athlon 3000G processor
  • Upgrades mogelijk naar 8, 16 of 32GB RAM geheugen
  • Kies uit 240, 460 of 960GB SSD opslag
  • Onboard videokaart

  En dat is nog niet alles. Wij hebben ook een complte Game Setup bestaande uit:

  • AMD game PC voorzien van unieke cases
  • 24 inch gaming monitor
  • Gaming toetsenbord
  • Gaming muis

  Je haalt bij omiXimo de beste game PC in huis! Ga jij deze game pc kopen? Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet en stel ze gerust aan support.

  Show more...