Ryzen 5

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Actieve filters

AMD R5 4600G-Vega7 Game PC B02
 • Aanbieding!
AMD R7-5700-Vega 8 Game PC - Chevron
   omiXimo AMD Ryzen 5 Game PC 988
    Game PC's en Complete Gaming Setups 803W
     AMD R5 3600 - RTX3060 - Gaming PC LC993B
     • Aanbieding!
     AMD R5 3600 - GTX1650 Gaming PC -B02
      AMD R5 5600X - RTX4090 - 993B
       Gaming PC - Moonlight FRGB BK R5001
        Game PC - Diamond COC BK R5003
          993B Covertaker R5001

           AMd Ryzen 5 Gaming PC

           Ben je op zoek naar een krachtige en betaalbare game pc? Een Ryzen 5 game pc is dan een goede optie. De AMD Ryzen processoren zijn betaalbaar en leveren enorm goede prestaties op het gebied van gamen. Wij leveren systemen met verschillende Ryzen processoren, zoals de Ryzen 3, Ryzen 5 en de krachtige Ryzen 7. Er is dus voldoende keuze op het gebied van prijs en prestatie.

           De kracht van Ryzen 5

           De prestaties van een processor is uiteraard een belangrijk aandachtspunt bij het kopen van een game pc. Het is verstandig om eerst te kijken naar wat jij verlangt van jouw pc, zo maak je geen overbodige kosten. Bekijk hieronder voor welke taken je een AMD Ryzen processor kunt gebruiken.

           Ryzen 3 is geschikt voor:

           • Is geschikt voor het uitvoeren van basistaken op een pc. Zoals internetten, e-mailen, tekstverwerking en het kijken van een film of serie. Daarnaast kun je hem gebruiken voor het spelen van lichte games.

           Ryzen 5 is geschikt voor:

           • Deze variant is naast het uitvoeren van de basistaken, geschikt voor het spelen van games en fotobewerking.

           Ryzen 7 is geschikt voor:

           • De 7 is geschikt voor mensen die veel eisen van hun pc. Je kunt er gerust de krachtigste games mee spelen, maar ook video- en foto's bewerken.

           Het is nog wel belangrijk om te weten dat niet iedere Ryzen 3, 5 en 7 hetzelfde is. Van iedere variant zijn krachtigere- en minder krachtigere versies te koop. De Ryzen processoren in onze computers zijn allemaal geschikt voor gaming.

           AMD Ryzen 5 gecombineerd met andere krachtige hardware

           De kracht van een game pc wordt natuurlijk niet alleen gemeten op basis van de processor. In de game pc's die wij verkopen bundelen we de kracht met andere krachtige hardware. Zoals een SSD schijf, een krachtige videokaart en voldoende geheugen. Je kunt bij het bestellen zelfs de SSD schijf en het RAM geheugen upgraden. Beschikt het systeem niet over een stand alone videokaart? Wil je de huidige videokaart upgraden? Laat het weten via onze support-pagina.

           Natuurlijk wil het oog ook wat, daarom kun je ook kiezen uit verschillende behuizingen. De behuizingen die wij bij onze game pc's leveren, zijn hoogwaardig en zijn voorzien van RGB LED verlichting en gehard glas.

           Nu een game pc kopen? Bekijk ons gehele assortiment via onderstaande link.

           https://www.omiximo.nl/game-pc-kopen/

           Voor vragen en ondersteuning klik je op onderstaande link.

           https://www.omiximo.nl/contact-opnemen

           Show more...