Game Setup kopen

€579,00
€749,00
€579,00
€809,00
€799,00
€749,00
€559,00

Game Setup kopen

Jou favoriete Games kunnen spelen en veel plezier hebben, gaan hand in hand samen. Echter vereist dit wel de juiste setup. Een goede game setup is natuurlijk een persoonlijk iets. Van de Game PC Desktop tot aan de muis op het bureau, ze dragen allemaal bij aan het verbeteren van je prestaties. Met een redelijk budget kun je je ruimte zo aanpassen dat je optimaal kunt prestieren. Bij de Game Setups van omiXimo mag je altijd het volgende verwachten:

 • Game PC 
 • 24" Gaming Monitor
 • Gaming Toetsenbord
 • Gaming Muis
 • Headset
 • Muispad

Haal betere prestaties door te kiezen voor een kwalitatief goede game setup

Door te kiezen voor de game setups van omiXimo, kun je de voordelen plukken en voor een betaalbare prijs een compleet systeem in huis te hebben. 

Met deze Game PC kan je rekenen op een geoptimaliseerde desktop PC voor jou favoriete games. Bekijk de specificaties en zie zelf dat dit de beste prijs kwaliteitsverhouding is die je op dit moment kan kopen. Met een Gaming Computer van omiXimo ben je verzekerd van veel plezier en heb je altijd de mogelijkheid om je pc te upgraden. Natuurlijk krijg je bij ons meer in je setup!

Denk hierbij aan monitor van 24". Deze Gaming monitor heeft een response tijd van 1 ms, waardoor je altijd op tijd bent om het uiterste van je zelf te geven in je games. Verder kan je het volgende van de monitor verwachten:

 • Resolutie 1920 x 1080 pixels
 • Scherm Diagonaal
 • 24.0 inch (61.0cm)
 • Verticale frequentie 75 Hz
 • Schermverhouding 16:9
 • Paneel Type VA
 • Garantie 24 Maanden
 • Full-HD
 • Reactietijd 1 ms

Game accessoires om van te dromen

Je game accessoires zijn minstens zo belangrijk als het uitzoeken van de Gaming Desktop. Een setup kan variëren van eenvoudig tot uitgebreid. Wel hebben de game accessoires in alle gevallen veel invloed voor je game resultaten. Combineer een setup dan ook met alle accessoires die een game nodig heeft. omiXimo heeft voor zijn fanatieke gamers daarom deze geweldige accessoires set samengesteld bestaande uit:

Een verlicht gamingtoetsenbord met rode, blauwe of groene LED-verlichting. Het toetsenbord met achtergrondverlichting levert genoeg licht om in donkere omstandigheden te spelen. De vormgeving is specifiek gericht op gamen, waardoor het zowel voor de beginnende als zeer ervaren speler perfect is.

Met de Gaming Headset verwen je je oren met een ongelooflijk comfort tijdens het gamen met de stereo koptelefoon uit deze kit. De koptelefoon heeft ultrazachte oorkussens, een gevoerde, flexibele hoofdband en een verstelbare microfoon die je stem kristalhelder weergeeft.

De gaming-muis uit deze kit is ongelooflijk robuust en biedt comfort, hoe lang je ook speelt. De muis beschikt over zes knoppen en een instelbare dpi, waarmee je iedere uitdaging die je tijdens het gamen krijgt voorgeschoteld. De sensationele verlichting werkt door in je muismat, zodat jij kunt focussen op wat echt belangrijk is: de overwinning!

De muismat geeft je het beslissende voordeel van snelheid en nauwkeurigheid. Het ultragladde oppervlak is van textiel. Hij past perfect bij een snelle gaming-stijl en garandeert vloeiende, pixelpreciese muisbewegingen zonder concessies.
Deze muismat biedt zelfs in het heetst van de strijd maximale grip en contact, dankzij het stevige materiaal en de antislip ondergrond. 

Profiteer van betere prestaties

Als een setup goed wordt uitgevoerd, kun je je prestatieniveau aanzienlijk verhogen. Je bent gefocust, ontspannen en speelt enorm comfortabel. Dit leidt tot betere reactietijden en betere prestaties. Ideaal als je bijvoorbeeld first-person shooters of MOBA’s speelt. Dan wil je natuurlijk absoluut de beste reactietijden hebben die je kunt krijgen.

Kies voor een complete game pc

Een game PC setup uit de collectie van omiXimo is een genot. Je prestatieniveau zal toenemen door boosts toe te voegen aan je gaming setups. Een Gaming Computer bestel je op deze pagina eenvoudig en snel.