Intel Gaming Computers

€899,00
€509,00
€899,00
€649,00
€899,00
€599,00
€549,00
€519,00
€799,00
€449,00

Intel Gaming Computers voor gamen en het bewerken van foto's en video's

Of je nu regelmatig foto's en video's wilt bewerken of de nieuwste en zwaarste games wilt spelen, met Intel Gaming Computers is het allemaal mogelijk. Het is een veelzijdige pc waar je veel uren speelplezier aan gaat beleven. De computers zijn voorzien van de nieuwste Intel Core processors, AMD of NVIDIA videokaarten en staan bekend als betrouwbaar en om de hoge kwaliteit. Via omiXimo heb je de keuze uit verschillende modellen van Intel.

Let op de juiste behuizing met voldoende ruimte en airflow

Zodra je een Game Computer gaat aanschaffen, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Zo zijn de juiste behuizing met voldoende ruimte en airflow van groot belang. Hierdoor haal je de beste prestaties uit je nieuwe aankoop. Een groot voordeel van de Game Computers van Intel, is dat deze standaard zijn uitgerust met een geschikte behuizing. Ga je je computer uitbreiden met high-end onderdelen? Houd er dan rekening mee dat je de behuizing hierop aanpast.

Een geschikte processor voor ieder type game

Speel je regelmatig ‘lichte’ games als Fortnite, Rocket League, Farming Simulator of Sims 4? Of gaat je hart sneller kloppen van games die meer geheugen vereisen? Wat voor spel je ook speelt, de Game Computers van Intel zijn verkrijgbaar met verschillende processors. Een processor bepaalt voor een groot deel voor welke games je gaming computer geschikt is. Wil je zeker weten dat je de juiste variant in huis haalt? Onze specialisten vertellen je graag alles over de voordelen van een i3, i5, i7 en i9 processor.