Celeron

Wanneer je op zoek bent naar een zeer betaalbare game pc, kom je al snel uit bij een game pc met een Intel Celeron processor. Bekijk ons assortiment.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Intel Celeron game pc kopen?

Wanneer je op zoek bent naar een zeer betaalbare game pc, kom je al snel uit bij een game pc met een Intel Celeron processor. In vergelijking met een i3, i5 of bijvoorbeeld de AMD Ryzen series, is de Celeron zeer goedkoop. Uiteraard zie je dat ook terug in de prestaties. De laatste versies van de Celeron kunnen echter prima prestaties leveren voor de casual gamer, je dient hem dan wel te combineren met andere krachtige hardware. Zoals een goede videokaart, voldoende RAM geheugen en een SSD.

OmiXimo bundelt de krachten in één systeem

In onze game pc's verwerken wij altijd de laatste versies van de Celeron lijn. Zo werk je gegarandeerd met een versie die met games overweg kan. Daarnaast zijn onze systemen altijd uitgerust met een SSD, gaming videokaart en voldoende RAM geheugen. Je hebt tijdens het bestellen zelfs de mogelijkheid om de SSD en het RAM geheugen uit te breiden. Onze game pc's zijn zo gebouwd dat je het eventueel ook zelf kunt upgraden.

Ben je niet tevreden met de videokaart die in de pc zit? Door contact op te nemen met ons support team, kun je een videokaart naar keuze laten plaatsen.

Kies jouw gewenste behuizing

Wij weten maar al te goed dat smaken verschillen. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende behuizingen voor jouw game pc. Zo koop je altijd een game pc die bij jouw smaak past. Al onze behuizingen zijn voorzien van kleurrijke ledverlichting, dit is natuurlijk een plezier voor het oog. De afsluitende kap is voorzien van gehard glas, dit zorgt voor een extra mooi effect. Je kunt de hardware zijn werk zien doen. Natuurlijk moet de hardware ook goed gekoeld worden, dit is de taak van de vele cooling fans in de behuizing. Deze zorgen voor een goede airflow.

Waarom een Intel Celeron game pc bij ons kopen?

  • De Celeron kan worden gecombineerd met meer SSD, videokaart en voldoende RAM geheugen.
  • Je hebt de mogelijkheid om de SSD, het geheugen en de videokaart te upgraden.
  • De keuze uit verschillende behuizingen met RGB ledverlichting en een goede airflow.
  • Windows 11 pro wordt voor je geïnstalleerd zodat je direct aan de slag kan.

Een complete Gaming set kopen?  Bekijk al onze game setups via onderstaande link.

https://www.omiximo.nl/gaming-setup-kopen/

Heb je nog vragen over onze game pc's? Klik op onderstaande link voor jouw support vraag.

https://www.omiximo.nl/contact-opnemen

Show more...