Aikun GX920 RG | Mechanisch Gaming Toetsenbord

€99,00
Op voorraad (100 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Mechanisch Gaming Toetsenbord kopen? De Aikun GX920 RPG is een keyboard met Brushed Aluminum Finish. Met QWERTY en LED Backlight en RGB instelbare verlichting. Wil jij je maximaal kunnen focussen op je favoriete games dan is dit toestenbord een Must! Ook al is je pc nog zo snel en heb je de beschikking over twee schermen, zonder het juiste toetsenbord te hebben kun je niet goed gamen. Daarom is het kopen van dit AIKUN Mechanisch Gaming Toetsenbord een must voor iedere gamer. De meeste gamers geven de voorkeur aan mechanische toetsenborden omdat ze tastbaarder, duurzamer en sneller zijn.

Wat een mechanisch toetsenbord harder op het gebied van geluid maakt, is het feit dat afzonderlijke schakelaars geluid maken. Dit is daarom net even en wat luider als je dit vergelijkt met een meer alledaagse toetsenbordmechanisme, waar een stuk rubber voor wordt gebruikt om de schakelaars te kunnen bedekken, waardoor het geluid net even wat beter wordt gedempt, maar het resultaat is een minder helder gevoel, wat erg geliefd is onder veel gamers.

Maak kennis met een toetsenbord gemaakt van geanodiseerd geborsteld aluminium

Een gaming-toetsenbord en mechanisch toetsenbord zijn hetzelfde. Het verschil is dat bij een mechanisch toetsenbord elke toets is geprogrammeerd om de invoer afzonderlijk op te nemen en te verwerken, d.w.z. als je 10 toetsen tegelijk op een mechanisch toetsenbord indrukt, zullen ze allemaal hun uitvoer laten zien, wat niet het geval is voor een gewoon toetsenbord. Dit toetsenbord van AIKUN is niet zomaar een toetsenbord.

Het geanodiseerd geborsteld aluminium is van vliegtuigkwaliteit en hierdoor is deze musthave gebouwd om een leven lang gamen te weerstaan. De lichtgewicht en robuuste duurzaamheid is nodig voor een toetsenbord dat veel actie zal meemaken. Of je nu vaak en racespel speelt, Call of Duty of een ander schietspel, in alle gevallen is dit toetsenbord van AIKUN een echte verademing tijdens het gamen.

Hoge snelheid RGB mechanische toetsschakelaars

Een ander groot pluspunt is de hoge snelheid RGB mechanische toetsschakelaars. Het mechanische toetsenbord met blue switch is de beste keuze voor gebruikers die vertrouwen op de voelbare feedback. Daarnaast wordt jet bevredigende 'geklik' uitgezonden door de schakelaars onder de toetsen voor nauwkeurigheid en snelheid. Sluit je dit model aan, dan valt direct de dynamische meerkleurige dynamische multicolor verichting per toets. Het toetsenbord van AIKUN heeft eenkleur- en verlichtingsniveau, snelheid, richting in aanvulling op 18-zones, de dubbele spuitgegoten keycaps voor kristalheldere dynamische multicolor verichting per toets.

Hoewel ze betere feedback geven en dus een aangenamere typervaring, is het indrukken van de toetsen op een mechanisch toetsenbord niet per se moeilijker dan typen op een normaal toetsenbord. Ja, mechanische toetsenborden maken meer lawaai, maar je moet je niet laten misleiden door het luide klikgeluid dat ze maken.

Anti-ghosting wordt voorkomen door het toetsenbord van AIKUN

Wist je dat dit toetsenbord van AIKUN een anti-ghosting functie heeft? De volledige toetsen zijn namelijk gekalibreerd om dit te voorkomen. Tijdens het heetst van de strijd moet je namelijk zonder moeite en tegelijkertijd kunnen rennen, kunnen schieten, een wapen kunnen selecteren en een deur openen. Houd meerdere toetsen tegelijk ingedrukt zonder bang te zijn dat je of onverwachte toetsaanslagen mist. Daarnaast ben je ook verzekerd van volledige multimedia functies en het toetsenbord is waterafstotend. Gebruik de sneltoets en druk op FN + "F1 ~ F12" om de multimedia functies, e-mail, webbrowser, volume, media en meer te kunnen bedienen.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...