Intel Core i3 Fast Gamer PC GeForce GTX 1650

€649,00
Op voorraad (4 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 7424926862857
Informatie

Een Intel Core i3 Fast Gamer PC GeForce GTX 1650 kopen

De Fast Gamer PC Intel Core i3 QUAD is uitgerust met een i3 processor. Deze processor is een goedkope en capabele variant op de i5 processor. Normaliter is deze variant vooral geschikt voor basiswerkzaamheden op een PC. Denk hierbij aan surfen op het internet en Office bestanden aanmaken of bewerken. Echter brengt de toegevoegde GeForce GTX 1650 videokaart hier verandering in en tilt deze Gaming PC direct naar een hoger niveau.

Voorzien van een GeForce GTX 1650 videokaart

De GeForce GTX 1650 videokaart is gebouwd met de baanbrekende grafische prestaties van de bekroonde NVIDIA Turing™-architectuur. Deze supercharger is geschikt voor de populairste games van nu, en zelfs nog sneller voor de nieuwste edities. De adaptieve shading-technologie floating point- en geheeltallige berekeningen en nieuwe, uniforme geheugenarchitectuur zorgen ervoor dat er twee keer zoveel buffergeheugen is als zijn voorganger. Je profiteert van 1,4x efficiënter vermogen, je Gaming PC blijft beter gekoeld en is stiller.

De beste prestaties tijdens het gamen

Kies je voor de Intel Core i3 Fast Gamer PC GeForce GTX 1650, dan ben je verzekerd van de beste prestaties tijdens het gamen. Gebruik je je Gaming PC ook voor je werk? Maak en deel video’s, screenshots en livestreams met vrienden en houd je stuurprogramma’s up-to-date. Met GeForce Experience kan het allemaal. Wil je graag meer weten over alle voordelen van dit model? We vertellen je er graag meer over via e-mail of als je belt met onze klantenservice.

  • De computer is volledig gemonteerd en in detail gecontroleerd.
  • Veilig verpakt en verzekerd.
  • De verpakking van de geïnstalleerde onderdelen is inbegrepen.
  • We testen onze pc's om ze te optimaliseren voor optimale netwerkprestaties, uitstekende geluidskwaliteit en hoge FPS-snelheden, zodat gamers zonder zorgen van hun games kunnen genieten.
  • Alleen pc's die aan onze testcriteria voldoen, zijn echte gaming-pc's.
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Specificaties
Moederbord ASUS PRIME H310M-ER2.0
Processor Intel® Intel Core i3-9100
Videokaart EVGA GeForce GTX 1650 SC Ultra Gaming
SSD Schijf A-Merk 240GB SSD
Ram Geheugen A-Merk DDR4-2666
Voeding ATX 600W Gaming voeding zwart, rood
Aansluitingen oetsenbord (PS/2) 1 Muis (PS/2) 1 USB-A 3.2 (5 Gbit/s) USB 3.2 Gen 1 is de nieuwe benaming van USB 3.1 Gen 1 en USB 3.0. USB 2.0 2 VGA 1 HDMI 1 Microfoon 1 Line-in 1 Line-out 1 RJ-45 1
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...