Intel Nuc

Ondanks het kleine formaat is de Intel Nuc Mini PC overal te plaatsen. Met de Intel Nuc heb je Desktop Kracht in je hand. Bewerk jou 4K-video's, stream beschermde 4K-inhoud en bereid je voor op ongelooflijke 7.1 surround sound, turboprestaties en de volgende generatie Intel® Wi-Fi 6. Ervaar razendsnelle 10e generatie Intel® Core™ i7-processors en 16 GB geheugen. Ons aanbod bestaat uit diverse processoren. Aan de hand van jou wensen bepaal je zelf welke kracht jij in je mini PC wilt stoppen. 

Actieve filters

  Intel Nuc Core i3-10110U
   Intel Nuc Core I5 1135G7
    Intel Nuc Core I7 10710U

     Intel NUC kopen?

     Ben je op zoek naar een kleine computer? Kijk dan eens naar onze Intel NUC modellen, NUC is de afkorting van next unit of computing. Het is een mini pc, die over dezelfde krachten als een standaard pc beschikt. Bij ons kun je verschillende NUC pc's kopen, met verschillende processoren. Zoals een Intel i3, i5, i7, Pentium en Celeron. Je kunt bij ons ook een NUC kopen in combinatie met een 24 inch monitor, zo haal je direct een complete set in huis.

     Wat kan een NUC?

     Je kunt een NUC pc gebruiken voor verschillende doeleinden, net zoals een standaard pc. Zo kun je hem gebruiken voor bijvoorbeeld videobewerking, streaming, gaming en zakelijke werkzaamheden. Dit is uiteraard wel afhankelijk van de specificaties. Een NUC beschikt over dezelfde poorten als een standaard PC, denk aan meerdere USB poorten, audio poorten en bijvoorbeeld een netwerk aansluiting. Het enige verschil is het formaat.

     Waarom een NUC kopen?

     Deze vraag is in onze ogen eigenlijk overbodig, maar we beantwoorden hem toch even. Door zijn formaat bespaar je ten eerste enorm veel ruimte. Dit is niet alleen aantrekkelijk voor de mensen met weinig ruimte op hun bureau, maar ook voor de mensen die niet zo'n fan zijn van een grote kast. Daarnaast is de NUC gemakkelijk te verplaatsen, je kunt hem net zoals een laptop meenemen naar bijvoorbeeld jouw werk. Je hebt dan alleen op beide locaties een monitor nodig. Een NUC pc is zelfs te monteren aan de achterkant van een monitor. Op die manier tover je een monitor om, in een apparaat die te vergelijken is met een iMac.

     • Je kunt een NUC pc gemakkelijk verplaatsen;
     • Een NUC pc kun je monteren aan de achterkant van een monitor;
     • De NUC pc is erg stil;
     • Ruimte besparen op jouw bureau.

     Aanpasbaar systeem

     Bij ons kun je een NUC pc gemakkelijk aanpassen, tijdens het bestellen kun je namelijk het geheugen en de opslag verhogen. Zo kun je het geheugen verhogen naar 16 of 32GB. De opslag kun je verhogen naar 480 of 960GB. Standaard wordt de NUC geleverd met 8GB RAM geheugen en 240GB SSD opslag. Op iedere NUC pc die wij leveren staat Windows 10 Pro geïnstalleerd, zo kun je direct aan de slag.

     Wil jij een Intel NUC of game pc kopen? Bekijk ons gehele assortiment en maak jouw keuze. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met ons support team via onderstaande link.

     https://www.omiximo.nl/contact-opnemen

     Ons team bestaat uit mensen die al vele jaren ervaring hebben met het bouwen van computers. Door slim te investeren en te combineren, weten wij de prijzen aantrekkelijk te houden.

     Show more...