McAfee Internet Security 3 PC 1 jaar

€22,99
Op voorraad (47 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Gerelateerde producten
Informatie

Bescherming vandaag je pc met McAfee Internet Security

McAfee Internet Security is een van de meest geliefde antivirus scanners. En dat is met een reden. McAfee controleert door middel van de kwetsbaarheidsscanner verouderde programma’s en beveelt hier slimme oplossingen voor aan. Het ouderlijk toezicht zorgt ervoor dat je de tijd die je kids online spenderen kunt beperken en rapporten van iedere gebruiker print je eenvoudig en snel.

Je beste keus is McAfee AntiVirus 3PC 1 jaar

Met McAfee AntiVirus 3PC 1 jaar bescherm je vijf pc’s voor een looptijd van één jaar. Ideaal alsje met je hele familie gebruik wilt maken van de antivirus of als je naar goede software voor je bedrijf zoekt. De software biedt de beste basis voor het beschermen van je pc. Denk hierbij aan de volgende functionaliteiten:

  • Anti-malware
  • Antivirus
  • Anti-spyware
  • Real-time beveiliging

Na de installatie kun je veilig internetten en McAfee AntiVirus heeft een digitale data versnipperaar en tweerichtings firewall. Je pc werkt sneller door de privacy en PC optimalisatie tools en door de anti spam ben je 24/7 beschermd tegen hackers en diefstal van je bestanden en gegevens.

Geschikt voor Windows-, Mac-, iOS- en Android-toestellen

De McAfee AntiVirus software is compatibel met Windows-, Mac-, iOS- en Android-toestellen, waardoor je ieder pc kunt voorzien van de beste beveiliging. Via omiXimo bestel je de licenties eenvoudig en snel en je bent verzekerd van een gegarandeerde werking. Heb je vragen over dit product? We helpen je graag verder als je contact opneemt. Stuur een e-mail of bel met onze klantenservice.

  • Vanaf het moment dat je inlogt om online te bankieren, start ons  dataversleutelingssysteem
  • Voor een betere beveiliging worden sterke wachtzinnen tot wel 255 tekens gecreëerd én herinnerd
  • Anti-phishing filters beschermen jouw online bankieren beter tegen hackers
  • 3PC of Laptop

 

Beschik op een veilige manier over je gegevens op je tablet, desktop of mobiel, altijd en overal. Belangrijke bestanden worden in je PC versleuteld en beveiligd in digitale kluizen. Vergrendel je toestel waar en wanneer je wil, en wis persoonlijke gegevens in geval van diefstal

 

KLIK HIER VOOR DE INSTALLATIE INSTRUCTIES

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...