McAfee Internet Security 5PC 1 jaar

€29,99
Op voorraad (49 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Gerelateerde producten
Informatie

Optimale bescherming van je pc met McAfee Internet Security

McAfee Internet Security is vandaag de dag uitgegroeid tot een van de meest geliefde antivirus scanners. En dat is met een reden. McAfee controleert door middel van de kwetsbaarheidsscanner verouderde programma’s en beveelt hier slimme oplossingen voor aan. Het ouderlijk toezicht zorgt ervoor dat je de tijd die je kids online spenderen kunt beperken en rapporten van iedere gebruiker print je eenvoudig en snel.

Kies voor McAfee AntiVirus 5PC 1 jaar

Met McAfee AntiVirus 5PC 1 jaar bescherm je vijf pc’s voor een looptijd van één jaar. Ideaal als de hele familie gebruik wilt maken van de antivirus of als je naar goede software voor je bedrijf zoekt. De software biedt een solide basis voor het beschermen van je pc. Denk hierbij aan de volgende functionaliteiten:

  • Anti-malware
  • Antivirus
  • Anti-spyware
  • Real-time beveiliging

Na de installatie kun je veilig internetten en McAfee AntiVirus heeft een digitale data versnipperaar en tweerichtings firewall. Je pc werkt sneller door de privacy en PC optimalisatie tools en door de anti spam ben je 24/7 beschermd tegen hackers en diefstal van je bestanden en gegevens.

Compatibel met Windows-, Mac-, iOS- en Android-toestellen

De McAfee AntiVirus software is compatibel met Windows-, Mac-, iOS- en Android-toestellen, waardoor je ieder pc kunt voorzien van de beste beveiliging. Via omiXimo bestel je de licenties eenvoudig en snel en je bent verzekerd van een gegarandeerde werking. Heb je vragen over dit product? We helpen je graag verder als je contact opneemt. Stuur een e-mail of bel met onze klantenservice.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...