Microsoft 365 Personal

€67,99
Op voorraad (99 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Microsoft 365 Personal is ontworpen voor je pc, Android ios en Mac en vereist 1 TB cloudopslag. Iedere licentie is door één persoon te gebruiken en zorgt ervoor dat je direct creatiever aan de slag kunt. Je krijgt tips voor het schrijven bewerken van teksten, tips voor kleur, lay-out en ontwerp in PowerPoint en handige gegevensinzichten in Excel. Ook heb je de toegang tot diverse handige ondersteuningsfuncties en je bent verzekerd va premium inhoud in elk programma. De software van Microsoft is via omiXimo eenvoudig en snel te bestellen.

Eenvoudig bestanden openen en delen in 365 Personal

Met Microsoft 365 Personal open en deel je gemakkelijk bestanden en foto's. Je ontvangt schrijf- en ontwerpsuggesties plus sjablonen, samen met lettertypen en pictogrammen in PowerPoint, Excel en Word. Daarnaast verfraai je je werk dankzij de nuttige ontwerp- en schrijfsuggesties.

Optimale bescherming tegen digitale aanvallen

Bestanden en foto’s bescherm je tegen digitale aanvallen door de ingebouwde ransomwaredetectie en herstel. Door middel van een verificatie in twee stappen beveilig je je belangrijkste bestanden en je maakt automatisch de belangrijkse back-ups van de document-, bureaublad- en fotomappen. Hierdoor zet je documenten gemakkelijk en veilig naar een andere computer over.

Altijd veilig toegang tot je (belangrijkste) e-mails

Dankzij de verwijdering en berichtversleuteling van gevaarlijke bijlagen heb je altijd veilig toegang tot je (belangrijkste) e-mails. Ook voeg je personalisatie met een aangepaste e-maildomeinnaam toe. Blijf je graag in contact met familie en vrienden? Je ontvangt via de software van Microsoft 60 Skype-minuten per maand. Overtuigd van de voordelen die de software je te bieden heeft? Plaats in dat geval vandaag nog via ons een bestelling.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...