Intel Nuc Mini PC | Intel Core i5 / 10210U | 8 GB DDR4 | 240 GB SSD | HDMI | USB-C | Windows 10 Pro

€489,00
Op voorraad (10 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
EAN 7424909880861
Informatie

Bij omiXimo ben je verzekerd van een scherpe prijs, en voor zowel particulier als voor zakelijk gebruik is deze computer een goede investering.

De NUC Mini PC van Intel is gemakkelijk te plaatsen achter een monitor

Veel mensen zijn te spreken over de Intel NUC Mini PC. En dat is natuurlijk met een reden. Dankzij de VESA mount kit en het compacte formaat is deze computer namelijk gemakkelijk te plaatsen achter een monitor. De pc heeft een compact formaat van 11,5 x 11,5 cm en is met een gewicht van 1128 gram erg licht.

Eenvoudig te gebruiken dankzij de Wifi Bluetooth

Wist je dat deze computer een Wifi Bluetooth ontvanger heeft? Hierdoor is de computer makkelijk te gebruiken binnen het bedrijf of thuisnetwerk. Het enige wat je nog hoeft te doen, is de NUC Mini PC van Intel aan te sluiten en je kunt gelijk met Windows 10 aan de slag

Deze mini pc met Intel Core i5 / 10210U heeft 8 GB werkgeheugen

Aan te weinig werkgeheugen is bij de Intel NUC Mini PC geen sprake. Je profiteert van 8 GB werkgeheugen, dat uit te breiden is tot maar liefst 240 GB. De computer werkt op Bluetooth 4.2 en je bent verzekerd van een uitgebreide garantie van drie jaar. De besturingssysteemversie is Windows 10 Pro. Dankzij de vier usb-poorten kun je je essentials, zoals muis, toetsenbord en hoofdtelefoon, makkelijk aansluiten op de computer.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...