Compromisloze functies en soepele prestaties met AMD Ryzen desktopprocessors

AMD Ryzen desktopprocessors bieden compromisloze functies en soepele prestaties. Of je nu een gamer, een editer of een informele gebruiker bent, in alle gevallen ga je veel plezier beleven. AMD Ryzen processoren zijn krachtig en leveren goede prestaties en via omiXimo heb je de keuze uit een Ryzen 5 en Ryzen 7 processor. Wat de voordelen van deze varianten zijn, lees je hier. Meer weten? We vertellen je graag alles over beide processors als je een e-mail stuurt of telefonisch contact opneemt.

De AMD Ryzen 5 is een echte all-rounder

Ga je voor een Gaming PC AMD Ryzen 3, dan schaf je een echte all-rounder aan. Programma’s als Photoshop en Lightroom voer je zonder moeite uit, zelfs video editten gaat dik prima. Ben je een serieuze editor en werk je regelmatig met 4K content, dan kan een upgrade zeker geen kwaad. Waar vroeger een Inter i7 processor nodig was voor serieuzer werk, is nu een Ryzen 5 meer dan genoeg voor bijna iedereen.

Video’s bewerken in Adobe Premiere Pro met een Ryzen 7 processor

De AMD Ryzen 7 processor is een baanbrekende CPU en AMD's meest krachtige multi-core processor voor de computer ooit. Dit model is gericht op consumenten die graag hun voorkeur uiten naar de hoogste prestaties en afstemming op je behoeften. Zowel voor games als andere CPU-zware applicaties, zoals 3D-modellering en –rendering is dit een prettige uitkomst. Door de geheel nieuwe kern heeft het merk ervoor gezorgd dat de IPC met maar liefst 52% is verbeterd. Hierdoor is dit de krachtigste CPU van AMD tot nu toe. Ook zijn er vernieuwde L2- en L3-caches aangebracht, die zorgen voor extreme prestaties. Dit gaat samen met updates op het gebied van energie-efficiëntie en een complete reeks aan nieuwe en unieke functies.

Koop een losse processor of een Gaming PC met een AMD Ryzen processor

Kan je huidige computer een upgrade gebruiken of ben je op zoek naar je eerste Gaming PC? In beide gevallen zit je bij ons helemaal goed. Je bestel namelijk zowel een losse processor als een kant-en-klare Game Computer. Uiteraard kan onze behulpzame klantenservice je alles vertellen over de voordelen van ieder model. Wat voor games je ook speelt, er is altijd een passende processor te bestellen.