Welke Game accessoires heb ik nodig?

Of je nu het liefste een populaire online game of een nieuwe actiegame speelt, je krijgt de beste speelervaring met de juiste Game accessoires. Ook al ziet je Game PC er snel en gestroomlijnd uit, je haalt het meeste uit ieder spel door ook over de juiste accessoires te beschikken. Maar waar moet je nu precies op letten? En welke accessoires zijn een musthave voor iedere gamer? Je leest het hier!

Kies voor een keyboard met verschillende kleurenbelichting

Of je nu overdag speelt, vlak na het eten of ’s nachts, je wilt 24/7 het beste kunnen gamen. Kies daarom voor een keyboard met verschillende kleurenbelichting. Hierdoor zie je je toetsen ook goed in het donker en je kunt de functie van diverse knoppen naar wens aanpassen. Daarnaast is een ‘mechanical keyboard’ erg geliefd onder gamers. Hiermee krijg je direct het gevoel van een traditioneel toetsenbord, aangezien je tijdens het indrukken van toetsen een klikgeluid krijgt.

Een draadloze muis of een muis met draad?

Wat de beste muis is, hangt voor een groot deel af van je persoonlijke voorkeur. Zo kun je gamen met een draadloze muis of met een een muis met draad. Kies je voor een muis met draad, dan ben je er altijd zeker van dat er geen vertraging is tussen wat je invoert en hetgeen dat je ziet op het scherm. Het is zelfs mogelijk om het gewicht aan te passen in de muis met behulp van kleine gewichtjes. Hierdoor bepaal je zelf de perfecte zwaarte. Net zoals bij een toetsenbord is ook de muis uitgerust met verlichting.

De ultieme game-ervaring met een headset

Het gebruik van een headset biedt verschillende voordelen. Je voorkomt irritaties bij huisgenoten of je partner als je het geluid via je koptelefoon afspeelt én je beleeft je games nog intenser. Gebruik je een headset met microfoon, dan kun je ook nog eens kletsen met vrienden tijdens het gamen. Speel je uren achter elkaar, dan weet je zeker dat deze handige gadget nog steeds even fijn zit. De modellen zijn vandaag de dag uitgerust met een zacht gevoerde hoofdband met flexibele afstelling voor maximaal comfort.

Bestel complete Gaming Kits via omiXimo

Nu je weet waar een Gaming Combo Kit aan moet voldoen, kan het uitzoeken starten. Daarvoor hoef je niet lang te zoeken, via omiXimo bestel je de ultieme Gaming Combo Kit. Je kiest bij ons uit verschillende modellen met en zonder headset, zodat er ook voor jouw persoonlijke wensen voldoende keuze is.