AMD Ryzen 5 - GTX1650TI Gaming Set Mars
  • AMD Ryzen 5 - GTX1650TI Gaming Set Mars

  AMD Ryzen 5 - GTX1650TI - Complete Gaming Set - C

  Deze Allround Game PC Setup met Ryzen 5 3600 processor bevat standaard 16 GB DDR4 werkgeheugen, een videokaart GTX 1650, 480GB SSD schijf en ook nog eens 1 TB HDD. Verder krijg je bij deze Gaming Set een 24" Curved Gaming Monitor, Toetsenbord en Muis.

  € 1.149,00
  Inclusief belasting
  *Kies een Behuizing uit
  • Mars
  • Delta
  • LC-988 Rood
  • LC703
  • LC803
  Aantal

  Deze allround Game PC is nu tijdelijk voor een zeer scherpe prijs verkrijgbaar? Bestel nu de AMD Ryzen 5 Gaming PC met GTX1650 Videokaart.

  Als jij wilt gaan gamen en je skills wilt verbeteren dan is het van belang dat je hierbij een Game PC gebruikt die dit aankan. Deze Gaming desktop computer is geschikt voor games, en is natuurlijk ook prima geschikt voor alledaagse toepassingen zoals internet, kantoorapplicaties, films, muziek en foto- en videobewerking. Deze krachtpatser is uitgerust met o.a. een 4,2 Ghz AMD Ryzen 5 processor en 16 GB DDR4 werkgeheugen.

  Deze complete set mag niet ontbreken in je huis. De set bestaat uit een:

  • Game PC | AMD Ryzen 5
  • 24" Curved Gaming Monitor
  • Gaming Toetsenbord
  • Gaming Muis

  Stand Alone videokaart GTX1650

  De GTX1650 is een grafische kaart die jou Games tot leven zullen wekken. Nvidia positioneert deze videokaart dan ook als opvolger van de GTX 1050 en 1050 Ti, en als concurrent voor de RX 570.

  Profiteer van betere prestaties op het gebied van taakuitvoering

  De AMD industrie heeft de structuur opnieuw ontworpen en biedt betere prestaties op het gebied van taakuitvoering. De prestaties van de Ryzen 5 zijn duidelijk te zien in lijn met Intel's Core. De meest opmerkelijke verandering voor deze generatie is de reductie van de chip. Dit betekent dat de chip daarmee steeds krachtiger en zuiniger is geworden. Daarnaast is er een belangrijke uitbreiding toegevoegd aan het aantal cores. Verder is deze Game PC samengesteld met 16GB DDR4 werkgeheugen en 480 GB SSD Schijfruimte. Mocht je meer ruimte nodig hebben dan is er standaard ook nog eens 1000GB HDD schijfruimte beschikbaar.

  Waar is deze Game PC allemaal geschikt voor:

  Gaming: Wil jij deze PC voor gaming gebruiken dan is dit een zeer goede keuze. Dit systeem is geschikt voor: Het spelen van moderne veeleisende games.

  Foto- en videobewerking: de processor en videokaart bieden voldoende snelheid. Om gebruik te maken van Adobe software kan je met 16 GB ram geheugen kan het beste halen uit je Adobe pakket.

  Dagelijks gebruik:

  Wil jij dagelijks Gamen internetten, e-mailen en tekstverwerking doen dan zal je genieten van deze PC. Want je kan probleemloos al je dagelijkse taken razendsnel uitvoeren.

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.