Intel Core I3 - Gaming Set Delta
  • Intel Core I3 - Gaming Set Delta

  Intel Core I3 - GTX1650TI Complete Gaming Set

  Game nu ook als een Baas met de Intel Core i3 Gaming PC met GTX1650 Videokaart

  Als jij wilt gaan gamen en je skills wilt verbeteren dan is het van belang dat je hierbij een Game PC gebruikt die dit aankan. Met deze PC heb je alles waar je naar zocht gevonden.

  € 969,00
  Inclusief belasting
  *Kies een Behuizing uit
  • Mars
  • Delta
  • LC-988 Rood
  • LC703
  • LC803
  *Kies Ram Geheugen
  • 8GB DDR4
  • 16GB DDR4
  • 32GB DDR4
  *Kies SSD Geheugen
  • 240GB
  • 480GB
  • 960GB
  Aantal

  Een Game PC met GTX1650 Videokaart voor gamen zonder haperingen.

  Als jij wilt gaan gamen en je skills wilt verbeteren dan is het van belang dat je hierbij een Game PC gebruikt die dit aankan. Met onze nieuwste lijn gaming cases heb jij een Game PC in huis die origineel is en een ware sieraad tijdens het gamen. Tevens is de Game PC zeer goed geschikt voor je andere bezigheden. Wil jij gaan gamen met een Game PC met een Intel i3 processor en een Stand Alone videokaart, dan ben je verzekerd van uitzonderlijke prestaties. De vele unieke en krachtige functies zorgen ervoor dat je je potentieel benut door kracht, prestaties, ontwerp en efficiëntie te combineren in één compleet pakket.

  Stand Alone videokaart GTX1650

  De GTX1650 is een grafische kaart die jou Games tot leven zullen wekken. Nvidia positioneert deze videokaart dan ook als opvolger van de GTX 1050 en 1050 Ti, en als concurrent voor de RX 570.

  Intel Core i3 prestaties op het gebied van taakuitvoering

  Zoals je vast wel weet zijn er meerdere subreeksen in volgorde van de Intel Core. Zo heb je de i3 en i5. Is het dan vanzelfsprekend dat de Core i5 over het algemeen beter is? Ja en Nee. Een high-end Core i3-gebaseerde pc kan bijvoorbeeld beter presteren dan een low-end Core i5-aangedreven pc voor bepaalde taken. Deze Game PC is tevens uitgerust met de GTX1650 waarbij je alle moderne games zonder haperingen en vloeiend kan spelen. Zo koop je een betaalbare Game PC die toch krachtig genoeg is voor al jou favoriete games.

  Waar is deze Game PC allemaal geschikt voor:

  Gaming: Wil jij deze PC voor gaming gebruiken dan is dit een zeer goede keuze. Bekijk ook de extra opties en breid je PC uit met extra ram geheugen of meer SSD schijfruimte.

  Foto- en videobewerking: de processor en videokaart bieden voldoende snelheid. Om gebruik te maken van Adobe software. Met 8-16 GB ram geheugen kan je het beste halen uit je Adobe pakket.

  Dagelijks gebruik:

  Wil jij dagelijks Gamen internetten, e-mailen en tekstverwerking doen dan zal je genieten van deze PC. Want je kan probleemloos al je dagelijkse taken razendsnel uitvoeren.

  + Ben je op zoek naar een voordelige mooie en snelle Game Pc dan is dit de juiste keus.

  + Deze Game PC is heel mooi met vier grootte 14mm Fans. Met de bijgeleverde afstandbediening kan je makkelijk je favorite kleur kiezen of verschillende patronen automatisch laten voorbij gaan.

  + Onder de behuizing zit een snelle 10 de generatie INTEL I3 processor met een turbo snelheid van 4,3 Ghz.
  het grafische gedeelte wordt verzord door een GEFORCE GTX1650 videokaart.Wil je nog meer weten over deze Gaming PC? Ons serviceteam staat helemaal voor je klaar voor al je vragen.

  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.