Microsoft Office 2019

€579,00
Op voorraad (100 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie
  • Deze versie werkt alleen op een computer met Windows 10:

Office 2019 Professional voor thuis- en commercieel gebruik

Zoek je naar veilige, betrouwbare en snelle software voor je bedrijf of voor privégebruik, dan is Office 2019 Professional onmisbaar voor op je device. Met deze eenmalige aankoop installeer je de software op één pc of laptop. Alle talen zijn inbegrepen en je maakt direct gebruik van klassieke 2019-versies van onder meer PowerPoint, Word en Excel.

Welke programma’s vormen onderdeel van deze software?

Office 2019 Pro is een van de meest gebruikte en meest geliefde software voor consumenten en bedrijven. En dat is met een reden! Je maakt namelijk gebruik van de volgende programma’s:

  • Microsoft Word;
  • Microsoft Excel;
  • Microsoft PowerPoint;
  • Microsoft Outlook;
  • Microsoft Publisher;
  • Microsoft Access.

Compatibel met Windows 10

Wist je dat Office Professional software compatibel is met Windows 10? Hierdoor installeer je deze licenties ook op de nieuwste laptops en computers. Ook wordt je device beschermd tegen externe bedreigingen en lekken. Wel zo handig, want het internet wordt dagelijks gevuld met mogelijke bedreigingen.

Bestel de software via omiXimo

omiXimo maakt het aanschaffen van software en elektronica net even wat eenvoudiger. Alle informatie die je wilt weten over Office Professional software bieden we overzichtelijk aan. Daarnaast ben je bij ons verzekerd van software voor de beste prijs, je ontvangt 100% garantie en je bestelling wordt razendsnel geleverd. Ontvang je alsnog graag meer informatie of heb je vragen? Onze enthousiaste klantenservice helpt je graag verder als je contact opneemt. Je neemt contact op door een e-mail te sturen.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...