Microsoft Office Thuisgebruik & Student 2016

€158,99
Op voorraad (100 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

Office 2016 software schaf je eenmalig aan. Dit betekent dat de licentie onbeperkt geldig blijft en je hier de rest van je leven gebruik van kunt maken. Een handige aankoop dus waar je de rest van je leven profijt van gaat hebben. Je voorkomt (hoge) abonnementskosten en via omiXimo ontvang je 100% garantie op het hele assortiment. Vergemakkelijk de communicatie met leerlingen en docenten door deze software voor thuisgebruik en studenten vandaag nog te bestellen!

Office 2016 is voor één apparaat geschikt

Bestel je de Office Thuisgebruik & Student 2016 licentie, dan is deze onbeperkt voor één apparaat geldig. Via OneNote, PowerPoint Excel en Word werk je sneller en je krijgt hierdoor meer gedaan binnen dezelfde tijd. Ideaal als je notities maakt tijdens een hoorcollege, (last-minute) een presentatie moet maken of een scriptie zonder spelfouten wilt schrijven. Om er zeker van te zijn dat ieder document mooi en professioneel op wordt gemaakt, heeft Microsoft diverse handige sjablonen in het leven geroepen. Uiteraard kun je met onze software direct gebruik maken van deze tool.

Ontvang 100% garantie op het hele assortiment

Met trots kunnen we ons specialist noemen op het gebied van elektronica en software. Hierdoor ontvang je 100% garantie op het hele assortiment. Je bent altijd verzekerd van de scherpste prijs en alle licenties zijn volledig legaal. Al met al genoeg redenen om vandaag nog je software te bestellen via omiXimo! Kun je hulp gebruiken tijdens het bestellen of zijn er vragen die je graag stelt aan een specialist op het gebied van Microsoft software? Neem in dat geval even contact op door naar onze klantenservice te bellen of door een e-mail te sturen.

Systeemvereisten

 • Vereiste processor

  1 gigahertz (Ghz) of snellere x86- of x64-bits processor met SSE2

 • Vereist besturingssysteem

  Windows 7 of later, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2008 R2 of Windows Server 2012

 • Vereist geheugen

  1 GB RAM (32 bit); 2 GB RAM (64-bits)

 • Ruimte vereist op de harde schijf

  3.0 GB beschikbare schijfruimte

 • Vereist beeldscherm

  Resolutie 1024 x 768

 • Grafische weergave

  Voor grafische hardwareversnelling is een DirectX10 grafische kaart vereist.

 • Multi-touch

  Een apparaat met touchscreentechnologie is vereist voor multi-touch-functionaliteit. Maar alle opties en functies zijn altijd beschikbaar bij gebruik van een toetsenbord, een muis of elk ander standaard of toegankelijk invoerapparaat. Merk op dat nieuwe aanraakfuncties zijn geoptimaliseerd voor gebruik met Windows 8 of later.

 • Extra systeemvereisten

  Voor internetfunctionaliteit is een internetverbinding noodzakelijk.

  Microsoft account required.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...