AMD Ryzen 5 - Game PC - 3400G - Vega11 - LC703

€499,00
Op voorraad (9 Producten)
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Informatie

 

AMD Ryzen 5 Game PC 3400G

Je bent op zoek naar een Game PC waar je voorlopig even mee vooruit kunt? Het is voor jou belangrijk dat hij echt toekomstbestendig is? Let er dan op dat de hardware ondersteund zal blijven en dat er eventueel ook de nodige uitbreidingen mogelijk zijn. Is het voor jou verder van belang dat het design van de kast aantrekkelijk is? De Game Case is voor jou, als fanatieke gamer, een belangrijk onderdeel? Overweeg dan zeker de AMD Ryzen 5 aan te schaffen. De kans is heel groot dat dit de perfecte keus is die helemaal aansluit bij jouw wensen.

Game PC kopen

Als je voor je zelf duidelijk op een rijtje hebt waar je de PC voor wilt gebruiken, dan is het gemakkelijker om de keuze te maken. Met de AMD Ryzen 5 Game PC 3400G heb je een PC in huis waar je werkelijk alle kanten mee op kunt. Het is een broer van de modellen uit de Ryzen serie. En dan wel een hele krachtige broer om eerlijk te zijn. Ben jij een gamer die graag multitaskt? Heb je het liefst meerdere tabbladen tegelijk open staan? Als het om gamen gaat, wil je graag een Game PC hebben die je kan uitbreiden wanneer dat nodig is. Met deze Game PC kan je namelijk extra SSD Geheugen plaatsen of extra schijfruimte. Ook is het mogelijk om een videokaart erin te laten bouwen. Dan is het overduidelijk dat je een goede match zult hebben met de AMD Ryzen 5. Wil je deze Game PC kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

AMD Ryzen 5 voor fanatieke multitasker en enthousiaste fotobewerker

Deze Game PC is uitermate geschikt voor gamers die veel op hun computer gamen en daarbij het liefst goed kunnen multitasken. Ook is deze computer ideaal voor consumenten die regelmatig foto’s bewerken. En dan niet zomaar een beetje rommelen in de marge, maar echt foto’s bewerken op hoog niveau. De processors van deze computer horen bij een van de best presterende processoren. Dit heeft voor een groot deel te maken met de TurboBoost, de hyper-threading, de kloksnelheid, het cache geheugen en het aantal processorkernen. Van de laatste heeft deze PC er maar liefst vier. Er zijn negen MB cache geheugens en zes threads. Deze kenmerken bij elkaar genomen maken dit model enorm populair bij fanatieke multitaskers en gebruikers die net even iets meer eisen van hun Game PC.

Voordelen van deze PC

Besluit je deze Game PC te kopen, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  • De Game Case springt er absoluut uit, zeker vergeleken met andere kasten
  • Ideaal model voor fanatieke gamers
  • Multitasken is met dit model zeer goed mogelijk
  • Zeer geschikt voor fotobewerking op hoog niveau
  • Computer is volledig gemonteerd en tot in detail gecontroleerd
  • Uitstekende geluidskwaliteit
  • Hoge FPS-snelheid
  • Vier processorkernen
  • Makkelijk uit te breiden voor extra power
  • Inclusief geïnstalleerde Windows 10 Pro 
Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Specificaties
Moederbord AM4-A320
Processor Ryzen 5-3400G Vega12
Videokaart Vega 12
SSD Schijf A-Merk 240GB SSD
Ram Geheugen A-Merk 8GB DDR4-2666
Voeding ATX 500W voeding
Aansluitingen toetsenbord (PS/2) 1 Muis (PS/2) 1 USB-A 3.2 (5 Gbit/s) USB 3.2 Gen 1 is de nieuwe benaming van USB 3.1 Gen 1 en USB 3.0. USB 2.0 2 VGA 1 HDMI 1 Microfoon 1 Line-in 1 Line-out 1 RJ-45 1
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...