AMD R5 4500-GTX1650 Game PC

  Deze game pc is geschikt voor: Fortnite, Minecraft, Sims 4 en League of Legends en vele andere van je favoriete games.

  € 599,00
  Inclusief belasting
  Aantal

  account_circleSend to a friend
  AMD R5 4500-GTX1650 Game PC

  AMD R5 4500-GTX1650 Game PC

  Deze game pc is geschikt voor: Fortnite, Minecraft, Sims 4 en League of Legends en vele andere van je favoriete games.

   

  Allround AMD Game PC met Stand Alone Videokaart

  Deze gaming PC heeft het allemaal! Hij is niet alleen geschikt voor gamen, je kunt er ook zonder haperingen jouw foto's en video's op bewerken. Het is de perfecte game PC voor de gamer die er ook een YouTube carrière op nahoudt. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de AMD Ryzen 5 CPU en het 8GB RAM geheugen, die je ook nog eens kunt upgraden naar 16 of 32GB. Dit systeem is klaar voor de komende jaren.

  GTX1650TI videokaart

  De GTX 1050TI videokaart die standaard is geïnstalleerd in dit systeem, laat games en bewerkingssoftware tot leven komen. Denk bijvoorbeeld aan Adobe Photoshop en Adobe Premiere Pro. De kaart is voorzien van 4GB geheugen, dit zorgt voor vloeiend gamen en bewerken van foto's en video's.

  Wil je toch een andere videokaart gebruiken? Neem dan contact op met ons support team. Zij helpen jou graag. Klik op de link onder dit artikel om met ze in contact te komen.

  Meer geheugen en opslag

  Ben je niet tevreden met de standaard uitvoering van deze AMD game PC? Kies dan tijdens het bestellen meer geheugen en opslag. Je kunt zelfs de behuizing aanpassen, het is belangrijk te weten dat alle behuizingen van hoogwaardige kwaliteit zijn en zorgen voor een goede luchtstroom. Zo blijft het systeem goed gekoeld. Daarnaast zorgt iedere behuizing voor een mooie sfeer in jouw game room, dit komt natuurlijk door de opvallende RGB LED verlichting.

  • GTX1650TI videokaart;
  • AMD Ryzen 5 CPU;
  • 240GB SSD opslag (upgrade naar 480 of 960GB is mogelijk);
  • 8GB DDR4 RAM geheugen ( upgrade naar 16 of 32GB is mogelijk);
  • Windows 11 Pro.

  Snel inladen van software

  De PC's en laptops die vandaag de dag gebruikt worden, kunnen niet meer zonder een SSD schijf. Daarom mag hij ook niet ontbreken in dit systeem. De SSD zorgt dat Windows, games en apps binnen 15 seconden zijn ingeladen. Zo kun je snel aan de slag met wat jij wilt doen. Daarnaast is een SSD veel minder kwetsbaar. Na het ervaren van SSD opslag wil jij nooit meer een HDD gebruiken. HDD is de benaming voor het oude type opslag.

  Heb je nog vragen over dit systeem? Vraag het aan ons support team via onderstaande link.

  https://www.omiximo.nl/contact-opnemen

  S34407
  Commentaar (0)
  Geen klantenbeoordelingen op het moment.