Over ons

Vandaag de dag is er een onwijs breed aanbod op het gebied van consumentenelektronica. Het is daarom ook helemaal niet zo vreemd dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Het ene merk claimt nog beter te zijn dan de andere, maar welke producten zijn nu het beste voor jou? Je wilt er immers zeker van zijn dat je elektronica koopt met je juiste functionaliteiten en binnen het juiste budget. Overbodige functies laat je liever links liggen en de elektronica moet natuurlijk eenvoudig in gebruik zijn. Voor deze vragen en meer hebben wij het antwoord!

Vergemakkelijk de aanschaf van elektronica en Software dankzij omiXimo

omiXimo maakt het aanschaffen van elektronica en software eenvoudiger en je bent altijd verzekerd van kwaliteit voor een scherpe prijs. Wel zo prettig, want wij zien technologische ontwikkelingen die in een razendsnel tempo plaatsvinden. Termen als Cloud, Big Data en Drones vliegen je om de oren. Maar de ontwikkeling in de aanbieding en levering van elektronica en software is minder ver gevorderd dan we mogen verwachten. En dat is natuurlijk hartstikke zonde.

Informatie wordt door ons overzichtelijk aangeboden

omiXimo heeft besloten om bovenstaand probleem aan te pakken. Via onze website gaat het kopen sneller en gemakkelijker dan ooit. Wij helpen zowel bedrijven als consumenten door alle informatie die nodig is overzichtelijk aan te bieden. Hierdoor ben je er zeker van dat je aankoop een duurkoop is en je hier vele jaren plezier aan gaat beleven.

Je online elektronica en computer specialist voor devices voor in huis en op het werk

Wij kunnen ons met trots je online elektronica en computer specialist noemen. Zoek je naar een nieuwe laptop om sneller en effectiever te werken voor je studie of werk? Een game pc die je zelf wilt samenstellen? Of een webcam voor een nog beter beeld in je vergaderingen? Het zijn slechts enkele voorbeelden van elektronica die je bij ons voor een eerlijke prijs kunt kopen. Je hebt de keuze uit diverse producten van A-merken, die voorzien zijn van de laatste handige en innovatieve technologieën.

Advies op maat voor bedrijven

Naast dat je voor privégebruik de keuze hebt uit verschillende producten, kies je bij omiXimo ook uit elektronica voor bedrijven. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een laptop voor een collega die thuis gaat werken? Een office pakket voor de administratie? Of een tweede scherm, om op deze manier makkelijker te werken op kantoor? Bij omiXimo vergelijk je deze soorten elektronica, software en meer eenvoudig en snel.

Neem voor vragen of advies contact op met de klantenservice

Per product vind je alle benodigde informatie om tot een goede aankoop te komen. Heb je toch vragen of ontvang je graag advies over wat de beste elektronica voor jezelf of voor je bedrijf is? Neem voor vragen of advies contact op met de klantenservice. We denken graag met je mee en kunnen je meer vertellen over wat de voor- en nadelen van ieder product zijn.