Computer Onderhoud

Geen producten gevonden...

Computer onderhoud van AVG kopen

Denk je aan software voor je computer, dan denk je waarschijnlijk al snel aan Microsoft Office en een antivirus. Maar heb je ook al aan computer onderhoud gedacht? Deze software van AVG is een fijne uitkomst voor zowel bedrijven als privégebruikers. Met de software schoon je je computer direct op, je pakt problemen aan en maakt hierdoor je device sneller. Ideaal dus als je merkt dat je computer naar verloop van tijd trager wordt. Laat je pc weer als vanouds presteren en bestel vandaag nog deze handige software via omiXimo. Je bent bij ons verzekerd van een gegarandeerde werking en ontvangt je bestelling razendsnel in huis.

Schoon oude bestanden op en maak schijfruimte vrij

Het onderhoud kan na de installatie van de software direct starten. Browsersporen, permanente cookies, cachebestanden en achtergebleven bestanden worden opgeschoond, zodat er meer schijfruimte vrij wordt gemaakt. Het opstarten van je computer verloopt sneller en games haperen minder snel. De software is via ons eenvoudig en snel te bestellen en je profiteert altijd van een aantrekkelijke korting.

Verzeker jezelf van volledig automatisch onderhoud

Dankzij de software van AVG, wordt onderhoud automatisch voor je uitgevoerd. Met Disk Cleaner en Browser Cleaner maak je direct opslagruimte vrij en zelfs in de slaapmodus verbeter je de prestaties. Iedere week wordt je computer geoptimaliseerd, zodat vastlopers, crashes en fouten verleden tijd zijn. Wil je meer weten over deze software? Of heb je vragen over de installatie op je computer? Neem gerust een keer contact op met onze behulpzame klantenservice. We denken graag met je mee en voorzien je van een passend advies.