Microsoft Office

€149,00
€67,99
€149,00
€158,99
€299,00
€579,00

Verhoog de productiviteit thuis en op de werkplek met Microsoft Office

Microsoft Office is een toonaangevend platform geworden om de productiviteit thuis en op de werkplek te verhogen. Of het nu gaat om het beheren van e-mail in Outlook of het maken van rekenbladen in Excel, Office heeft het ons allemaal gemakkelijker gemaakt om veel computertaken snellen er effectiever uit te voeren. Via omiXimo bestel je de software voor een scherpe prijs en de benodigde licenties kun je razendsnel in huis verwachten.

Maak gebruik van de belangrijkste Office programma’s

Zodra je de Office software hebt geïnstalleerd, maak je direct gebruik van programma’s als PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Word en Microsoft Teams. Maak complexe berekeningen, schrijf eenvoudig foutloze teksten, ontwerp heldere presentaties en communiceer makkelijker met leveranciers, klanten en werknemers. De software is te installeren op telefoons, tablets en pc’s, zodat je waar dan ook efficiënt te werk kunt gaan. Let er wel op dat één pakket geschikt is voor één apparaat en na de installatie maak je de rest van je leven gebruik van de software. Je voorkomt hierdoor hoge maandelijkse abonnementskosten en de software vereist weinig schijfruimte tijdens de installatie.

Continue bescherming tegen externe bedreigingen

Het internet wordt dagelijks gevuld met mogelijke bedreigingen voor je apparaten. Deze bedreigingen horen natuurlijk geen kans te maken om je pc te infecteren. Daarom beschermt de Office software je device tegen externe bedreigingen en lekken. Hoe dit waar wordt gemaakt? De software bevat ingebouwde hulpprogramma's voor privacy en compliance. Meer weten over de software? Onze behulpzame klantenservice helpt je graag verder. Neem contact op door een e-mail te sturen of bel met een van onze medewerkers.