Microsoft Windows

Windows licenties van Microsoft bestel je via omiXimo. Een grote meerwaarde voor je productiviteit. Handige tijdbesparende snelkoppelingen.

€279,00
€139,99

Microsoft Windows is een grote meerwaarde voor je productiviteit

De nieuwste software van Microsoft Windows is een grote meerwaarde voor je productiviteit. Je krijgt meer in dezelfde tijd gedaan. Zo start je je laptop of pc sneller op, je gebruikt een uitgebreid startmenu en met SharePoint, PowerPoint en OneNote ga je creatiever aan de slag. Communiceer makkelijker met vrienden of collega’s via Microsoft Teams en beheer Windows eenvoudig en flexibel. Ideaal om thuis mee aan de slag te gaan, of om als solide basis te gebruiken voor je onderneming.

Maak gebruik van de tijdbesparende snelkoppelingen

Wist je dat de Windows software uitgerust is met tijdbesparende snelkoppelingen? Hierdoor ga je effectiever aan de slag en heb je de belangrijkste programma’s altijd overzichtelijk geordend. Door de Tips-app blijf je het overzicht binnen Windows behouden en met de standaard functies die onderdeel vormen van Windows, bewerk je eenvoudig foto’s. In je online omgeving ben je 24/7 beveiligd tegen ransomware, spam, malware, virussen, phishing-pogingen en schadelijke koppelingen. Een nieuwe pc of laptop met Windows software start tot drie keer sneller op. Bovendien openen je apps sneller en reageren ze beter, waardoor je zonder problemen tegelijk meerdere programma’s opent.

Proactieve bescherming door de geavanceerde beveiliging

In je online omgeving, bijvoorbeeld tijdens shoppen op het web, internetbankieren of surfen, wil je verzekerd zijn van de nodige bescherming. Het laatste dat je wil, is dat je bestanden, foto’s en creditcardgegevens in de verkeerde handen komen. Om te voorkomen dat hackers met je persoonlijke gegevens te werk gaan, is de software van Windows standaard voorzien van cloudintelligentie. Dankzij deze geavanceerde beveiliging ben je proactief beschermd.