VPN

€39,99
€44,99
€22,99

VPN gebruik je in een zakelijke omgeving en privéomgeving

Of je nu voor je werk of voor je privéomgeving op zoek bent naar betrouwbare software, een VPN verbinding is in beide gevallen een verstandige keuze. Virtual Private Network zorgt ervoor dat je op een efficiënte en gemakkelijke manier je online vrijheid, privacy en veiligheid vergroot. Je kiest via omiXimo uit verschillende pakketten van F-Secure, een van de meest toonaangevende merken. De verbindingen zijn geschikt voor één tot vijf apparaten en op iedere licentie ontvang je 100% garantie.

Verschillende licenties voor Mac, Android, Windows en iOS

Voor wat voor device je ook op zoek bent naar een Virtual Private Network verbinding, de licenties zij geldig voor apparaten die draaien op Mac, Android, Windows en iOS. Na de installatie kun je direct anoniem op het internet surfen, anoniem downloaden en je voorkomt een digitaal persoonsdossier. Hierdoor kunnen advertentienetwerken zoals Facebook, Google en Twitter niet langer meer een profiel over je opbouwen en je voorkomt dat jouw informatie door kan worden verkocht aan adverteerders of overheden.

Altijd een veilige verbinding tussen het internet en jouw device

Een Virtual Private Network verbinding zorgt ervoor dat je device en het internet veilig met elkaar in contact staan. Zodra je gaat surfen op het internet gebruik je een uniek IP-adres. Dit kun je vergelijken met je adres of telefoonnummer. Je bent met de verbinding online minder goed herkenbaar en hierdoor is ook je online identiteit minder snel te achterhalen. Bestanden als creditcardgegevens, facturen, foto’s en andere persoonlijke bestanden zijn optimaal beschermd en komen hierdoor niet in de verkeerde handen.