AMD Game Computers

Een AMD Game Computer bestel je via omiXimo. Speel zonder haperingen je favoriete games. Hoge prestaties voor een onvoorstelbare prijs.

Geen producten gevonden...

De mooiste games, video's en programma’s met AMD Game Computers

Met AMD Game Computers ben je er zeker van dat je moeiteloos de mooiste games, video's en programma’s draait. Je profiteert van hoge prestaties voor een onvoorstelbare prijs. Door de krachtige AMD processoren game je beter dan ooit en de pc’s zijn ook nog eens te personaliseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van (extra) LED verlichting voor een vette uitstraling? Meer high-end onderdelen? Of een betere behuizing? Het is allemaal mogelijk met een AMD Game Computer.

Een AMD Game Computer heeft een goede behuizing

Tijdens het gamen weet je maar al te goed dat een behuizing met voldoende ruimte en airflow altijd goed van pas komt. Je haalt hierdoor de beste prestaties uit je Game PC. Alle modellen uit ons assortiment beschikken over deze behuizing, maar je kunt er altijd voor kiezen om deze te upgraden met high-end onderdelen.

Let op de processor van de Game PC

Als je je nieuwe Game PC gaat kopen, is het belangrijk om goed te kijken naar de processor. Dit onderdeel bepaalt immers voor welke doeleinden jouw Game PC of Laptop geschikt is. Ben je vooral veel bezig met foto- of videobewerking? Speel je games zoals Rocket League, Minecraft en Fortnite? Of juist lichtere games zoals Sims 4, League of Legends of Farming Simulator? Voor iedere game is er een geschikte processor.

Vragen? Neem contact op met onze specialisten

Of je nu voor het eerst gaat investeren in een nieuw apparaat of je huidige Game PC gaat vervangen, in beide gevallen is de kans groot dat je graag meer informatie ontvangt. Bij ieder model hebben wij de voordelen uitgebreid omschreven, maar we vertellen je er uiteraard ook persoonlijk meer over. Neem contact op door een e-mail te sturen.